Skip to main content

VIDEO. Foştii Top Gear râd de plecarea lui Chris Evans de la show-ul auto de pe BBC

 
Foto: DailyMail.co.uk
Foto: DailyMail.co.uk

Foştii prezentatorii ai emisiunii Top Gear, James May, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, se declară satisfăcuţi de plecarea lui Chris Evans de la show-ul auto, cauzată de audienţele dezastruase pe care le-a obţinut la BBC, scrie DailyMail.co.uk.

Publicitate

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre plecarea rivalului său, Evans, James May a spus că este "încântat" (chuffed - argou englezesc).

Presa i-a surprins pe Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond într-un tur prin nordul Italiei, când filmau pentru show-ul lor de la Amazon, "Grand Tour".

Întrebat dacă are un mesaj pentru Evans, Clarkson a spus "nu fi prost!" şi a încercat să apuce camera cu care era filmat. Fosta vedetă Top Gear a încercat să nu spună nimic în legătură cu acest subiect, dar potrivit unui cameraman de la faţa locului, acesta "părea mulţumit".

Chris Evans a renunţat la colaborarea cu Top Gear după numai un sezon al show-ului, anunţă The Independent, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În urmă cu patru zile, el a confirmat informaţia, într-un mesaj pe pagina sa de Twitter: „Renunţ la Top Gear. Mi-am dat toată silinţa, dar cumva asta nu a fost de ajuns. Echipa a fost foarte bună, le urez tuturor numai bine.”

Anunţul lui Evans vine chiar în ziua în care au fost anunţat ratingurile celei mai recente ediţii Top Gear: au fost atinse cele mai mici audienţe din 2002 până în prezent - 1,9 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pedrovici pedrovici
    fiasco total .era de asteptat

Trimite un comentariu

sus