Skip to main content

GAFĂ la Prima TV. O prezentatoare a izbucnit în râs la o ştire despre copii în sevraj

 
GAFĂ la Prima TV. O prezentatoare a izbucnit în râs la o ştire despre copii în sevraj

Nu s-a putut abţine şi a izbucnit în râs chiar în timpul unei ştiri despre mai mulţi copii de le centrul de plasament Sântul Nicolae din Capitală care ar fi intrat în sevraj. S-a întâmplat la Prima TV în timpul Focusului de vineri, de la 16.30, prezentat de Livia Graur.

Publicitate

Pe tânăra prezentatoare de la Prima TV a bufnit-o râsul chiar în momentul în care îi făcea legătura reporterului din teren.

Cazul a fost semnalat de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

În continuare, înregistrarea obţinută cu susţinerea companiei de monitorizare mediaTRUST

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stiu tot Stiu tot
    Anca
    "Ba,este"
    Te-ai descalificat din start. Si noi iti recomandam Cancan, Click, Libertatea.
    ***? :)
  • Anca Anca
    Ce am gasit ca si comentarii venind mai mult in apararea prezentatoarei pe mine ma depaseste acest mod de hai sa o luam cumva sa nu para prea grav.
    Ba, este. Trebuie sa fii profesionist, indiferent ce se intampla.
    Am inteles ca nu era de ieri de azi in mass-media si cu studii masterale si pe deasupra cu un background in spate.
    Nu se poate sa te comporti asa. E de-a dreptul incredibil si penibil.
    Indiferent care era subiectul ea nu si-a facut jobul si nu avea ce cauta in rolul de prezentator de stiri care reprezinta totusi ceva care inseamna sa ai abilitati.
    A venit sa se distreze cu colegii. Ii recomandam sa se duca in concediu.
    Nu stiu cine e producatorul si daca poate tolera asa ceva.
    Pana la urma e vorba de profesionalism, etica ...daca stia ca nu face fata mai bine o pastra la meteo.
    Uneori stii ce oameni ai si chiar de-a lungul timpului ies la iveala si acele fenomene care pun la indoiala bunacredinta, educatia si pana la urma seriozitatea unui angajat.
    Trebuie sa ai acuitate, atentie distributiva, sa stii ce prezinti, sa ai realitatea inconjuratoare ceea ce la domnisoara s-a vazut clar ca nu prea rezona si pana la urma ce era cu ea p-acolo.
    Chiar daca nu ai pe cineva dispus, pana la urma il inlocuiesti. Chit ca "inchiriezi pe cineva cu ora"
  • barbu barbu
    asta este aia care face stiri despre !?...o singura data am vazut un reportaj despre ea si am inchis...stirile din romania pierdere de timp!:) bleah! imi vina sa rad ca ati abordat un subiect stupid cu o stupida!
  • Mihai Mihai
    Titlul articolului induce ideea ca prezentatoarea s-ar bucura vizavi de situatia trista a copiilor. Autorul articolului chiar crede asta si daca da, ar putea sa ne spune pe ce se bazeaza?
  • Vasi Basi Vasi Basi
    Putin background despre "tanara": are30 de ani, s-a angajat la Prima Tv in 2008. A terminat Universitatea Bucuresti, ulterior a facut studii masterale in comunicare audio-vizuala. A fost reporter, prezentator meteo, iar acum este si editor pe langa prezentator. Informatiile se gasesc pe Facebook. Deci parerea mea e ca pur si simplu i s-a intamplat. Nu mai dati cu pietre.
  • Mihai Mihai
    Mai exista Prima TV? Uitasem cu totul de ei...
  • Alexia Alexia
    Am vazut si eu stirile in ziua aia. Chiar imi amintesc ca inainte de faza asta a fost o stire la care am ras de m-am prapadit cu unu care gasise o broasca intr-o paine. Nimic amuzat in asta, doar ca felul in care a fost prezentat m-a amuzat foarte tare. M-a surprins si pe mine ca prezentatoarea era asa serioasa cand s-a terminat. Probabil ca e si ea om, ca eu rad si acum cand imi aduc aminte scena aia de la sfarsit.
  • gigi gigi
    Nivelul televiziunilor (in special cele romanesti) a ajuns atat de jos incat ma gandesc tot mai serios sa renunt la abonamentul de televiziune prin cablu. Am ajuns sa deschid televizorul de 2-3 ori pe saptamana si atunci nu mai uit mai mult de 2 ore. Prin comparatie cu ce ofera internetul, televiziunea este extrem de limitata in oferte.
  • dan loha dan loha
    Ca a ras nu mi se pare asa ingrijorator.. se mai intampla.. si noi radem la serviciu.. la urma urmei chiar daca era o stire trista nu era musai sa planga si ea. Desigur nu poti rade ca au probleme niste copii, insa se mai intampla. Ce mi se pare cu adevarat ciudat si la ea si la reporterul de teren e ca gresesc frecvent, se incurca, strica cuvintele. Si ea si cealalta au facuit asta de cateva ori bune. Parca nu mai stiau sa vorbeasca. Asta pare mai grav decat un bufnit in ras
  • eu eu
    Se mai intampla... sunt tineri, fac glume, hai sa nu dam cu pietre.
  • Thor Thor
    Ieșirile de acest gen erau la ordinea zilei în cazul Lianei Pătraș, acum 8-9 ani, când era mare vedetă la Realitatea TV. Pentru cine nu știe, Liana Pătraș e actuala Liana Alexandru, acum mare vedetă la Digi 24 (o mare rușine pentru acest post e prezența dânsei acolo, mai ales la principalul jurnal al zilei).
  • Avion Iliescu Avion Iliescu
    Daca duduia era de la alta televiziune, nu cred ca "gafa" era termenul folosit. Oricum, tind sa cred ca, alaturi de ea, o "gafa" au facut si aia din regie, care precis i-au soptit ceva in casca. In ce hal a ajuns aceasta presa din Romania, indiferent de culoarea ei politica. Numai la noi stirile principale iti sunt prezentate de fete de 25 de ani, deseori inculte si alese pe criterii speciale.

Trimite un comentariu

sus