Skip to main content

Ilinca Vandici, prezentatoare la noua emisiune Kanal D - Bravo, ai stil. Cine sunt juraţii

 
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici intră în show-ul pe care Kanal D îl pregăteşte pentru acest an Bravo, ai stil, în calitate de prezentatoare. Formatul internaţional, care va fi adaptat şi pentru România, îi va avea juraţi pe Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi pe Maurice Munteanu.

Publicitate

„Cred că Bravo, ai stil! va fi show-ul anului întrucât are toate ingredientele pentru a primi această nominalizare. Româncele au stil, ştiu să se îmbrace, prin urmare nu ramane decât să ne şi demonstreze acest lucru. În plus, spiritul competitiv al concurentelor va constitui sarea şi piperul show-ului”, spune Ilinca Vandici.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a prezentat mai multe emisiuni la Kanal D: “D-Paparazzi”, “O iubire de-o vara”, “Bulevard” sau “Magic taxi”.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international(format orginal: My Style Rocks), ce va intra in grila de toamna a Kanal D.

Concurentele vor evolua in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare în televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogonea Gogonea
    Eu cred ca ar trebui ca intre concurente sa existe o politete,nu sa aiba comentarii acide una despre alta.Nu este elegant sa jignesti pe nimeni,cu atat mai putin intr-oemisiune televizat.Chiar daca ceva nu-ti place "tonul face muzica".In special ca observatiile lor n-au nici o valoare, notele obtinute de ele sunt slabe (de exemplu duminica Cristina Mihaela avea note mici, in mod normal ar fi trebuit sa taca)
  • Iuli Iuli
    Era evident ca ea o sa prezinte, pentru ca nu mai avea emisiune la Kanal D

Trimite un comentariu

sus