Skip to main content

Mesajul lui Iohannis cu ocazia Zilei Independenţei SUA a atras sute de comentarii pe Facebook

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mesajul transmis de preşedintele Klaus Iohannis Statelor Unite ale Americii, cu ocazia Zilei Independenţei a atras sute de comentarii din partea românilor.

Publicitate

Textul scris ieri de şeful statului în cinstea SUA, care se încheie cu urarea "Happy 4th of July! Happy Independence Day!", a strâns aproape 400 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Mesajul lui Klaus Iohannis, pe Facebook:

"Astăzi, Statele Unite ale Americii aniversează Ziua Independenţei. Declaraţia de Independenţă, adoptată în urmă cu 240 de ani la Philadelphia, continuă să servească drept sursă de inspiraţie şi în ziua de astăzi. Statele Unite reprezintă pentru România un garant al securităţii sale, un aliat solid şi un partener de nădejde, de care ne leagă o prietenie trainică, valori, principii şi interese comune.
Happy 4th of July! Happy Independence Day!"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, mesajul la adresa Statelor Unite

- 396 comentarii;

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis - 394 comentarii la următorul text:

"Au trecut aproape 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană şi nu avem încă un proiect de ţară, care să ne definească viitorul în Europa. Vreau să schimbăm acest lucru.
De aceea, le-am propus astăzi Prim-ministrului, Guvernatorului BNR şi liderilor partidelor parlamentare, la consultările pe care le-am avut la Cotroceni, să lucrăm împreună la elaborarea unui astfel de proiect pentru România şi pentru români."

3. Pagina oficiala Victor Ponta - 209 comentarii la următorul mesaj:

"Stan şi Bran merg la Cotroceni, la Dl. Iohannis, "SĂ ASCULTE"!? Deci eu aşa glumă bună nu am auzit de mult!"

4. Pagina oficiala Victor Ponta - 129 comentarii la următorul mesaj:

"O opinie care merită citită şi o dezbatere cu adevărat de principiu pe care ar trebui să o purtăm în România:

- vrem un sistem de educaţie accesibil pentru toţi şi care să dea o şansă fiecărui copil indiferent de resursele financiare ale familiei (aşa cum eu personal cred că e bine)?

- vrem un sistem de educaţie doar pentru elitele cu potenţial financiar, accesibil doar câtorva şi care să pregătească doar tineri supercompetitivi (ceilalţi urmând să fie destinaţi unor munci necalificate şi care nu necesită o educaţie avansată)? Adică o "Lege a Junglei" şi în educaţie (aşa cum gândesc "tehnocraţii" aflaţi azi la putere şi ideologii din spatele lor - gen Andreea Pora)!
Acesta este un subiect cu adevărat important de dezbătut şi care ne priveşte pe toţi!"

5. Pagina oficiala Theodor Paleologu - 125 comentarii la următorul mesaj:

"Nu ştiu de unde a scos-o doamna Firea că în nici o capitală europeană nu se organizează activităţi stradale de weekend în centru. În schimb, în capitalele europene care se respectă este transportul în comun mult mai eficient, ceea ce nu se împacă cu ideea gratuităţii lui. Sînt cam stîngace primele manifestări ale noului primar general. Şi tare mă tem că e floare la ureche faţă de ce va urma."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Foarte interesat. Schimbati-va numele in "Share-uri importante"

Trimite un comentariu

sus