Skip to main content

Noul sezon al emisiunii Ce spun românii a intrat azi pe Pro TV, cu o zi întârziere

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Noul sezon al emisiunii Ce spun românii, care conţine câteva ediţii dedicate sezonului estival, a debutat astăzi pe Pro TV, cu o zi întârziere decât anunţaseră iniţial oficialii postului.

Publicitate

Ediţiile de vara au adus şi o schimbare de format a game-show-ului. Concurenţii au fost aleşi în funcţie de profesie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În prima ediţie, difuzată astăzi de Pro TV, începând cu ora 16.00, echipa "baschetbaliştilor" se duelează cu cea a "majoretelor".

Cabral explică schimbarea formatului Ce spun românii, pe timp de vară:

”Peste vară avem nişte noutăţi simpatice, căldura ne schimbă compoziţia aluatului: jucăm cu grupuri de câte cinci persoane! Facem asta pentru a le răspunde celor care ne-au scris şi ne-au spus că-şi doresc foarte mult să joace, dar că cei din familie sunt prea timizi.

Aşa că ne-am organizat şi am format echipe cristalizate pe profesii, hobby-uri sau zone georgrafice. E distracţie mare, sunt câteva ediţii care au alt ritm decât cele de până acum.

Dar rămânem una dintre cele mai cuminţi şi elegante emisiuni de la noi, jucăm în continuare între prieteni şi sper să reuşim să fim în continuare la fel de zăpăciţi”, a spus Cabral.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • KRIZSAN Aurica KRIZSAN Aurica
    O porcărie de emisiune !
  • stefan stefan
    Sa intrebam 100 de romani ce parere au despre aceasta intarziere.
  • Iuli Iuli
    Ce audienta a facut "Iarna razbunarii", a avut ieri premiera
  • R2D2 R2D2
    "cu o zi întârziere decât"
    Ca sa fie si mai corect trebuia: "decât cu o zi întârziere decât "

Trimite un comentariu

sus