Skip to main content

(P) Cyber Smart Defence, parteneriat cu noul serviciu de email marketing StreamingMail

 
(P) Cyber Smart Defence, parteneriat cu noul serviciu de email marketing StreamingMail

(P) Parteneriat Cyber Smart Defence – StreamingMail. Cyber Smart Defence (CSD), o companie de securitate cibernetică fondată de către specialişti IT români, asigură securitatea sistemelor, platformei şi bazelor de date StreamingMail.

Publicitate

Lansat în iunie 2016, StreamingMail este un serviciu de email marketing dezvoltat integral de o echipă românească de programatori.

Parteneriatul are ca scop furnizarea unor servicii complexe de securitate platformei de email marketing oferită de către compania StreamingMail.

Colaborarea are ca scop evaluarea securităţii interne prin realizarea periodică a unor teste de penetrare şi audituri tehnologice, dar şi asigurarea unei echipe de răspuns la incidente în cazul unor probleme de securitate.

CONTEXT. Conform raportului Data Breach Investigations realizat de Verizon în 2016, 89% dintre spargerile din mediul online au avut ca motiv furtul de informaţii financiare şi spionajul datelor personale.

Mai mult, Symantec Internet Security Report 2016 raportează furtul sau pierderea a jumătate de miliard de date cu caracter personal în urma atacurilor cibernetice care au avut loc în 2015.

În România, Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) a înregistrat aproximativ 68 milioane de alerte de securitate cibernetică în 2015, în scădere cu 13% faţă de anul precedent.

Cyber Smart Defence este un promotor al metodei de auditare cibernetică umană, care nu foloseşte servicii sau soluţii software standardizate pentru testarea vulnerabilităţilor unei companii. Echipa CSD a testat în principal manual diverse strategii de penetrarea sistemului StreamingMail, în funcţie de configuraţia sa specifică şi plecând de la premiza că inteligenţa şi intuiţia umană depăşesc întotdeauna inteligenţa artificială.

Despre Cyber Smart Defence:

Cyber Smart Defence este o companie românească de securitate cibernetică fondată în 2011 de către un grup de specialişti IT recunoscuţi la nivel mondial.

Cyber Smart Defence oferă teste de penetrare, audit de securitate şi consultanţă în securitate cibernetică, oricărui tip de companie şi serviciu IT. În paralel cu depistarea vulnerabilităţilor sistemelor IT, compania oferă soluţii sigure pentru eliminarea problemelor identificate şi securizarea accesului la spaţiul web si intranet pentru entităţi precum: bănci, societăţi de asigurare, e-Commerce, spitale, mass-media, infrastructuri critice etc.

CSD testează securitatea sistemelor în conformitate cu o metodologie tehnică riguroasă şi se ghidează după standarde recunoscute la nivel internaţional precum: OWASP, CWE, WASC, SANS.

Despre Streaming Mail:

Streaming Mail a fost înfiinţată în luna iunie. Odată cu lansarea, începând cu 1 iunie, timp de 90 zile, compania oferă un pachet gratuit, în limita unei baze de date de 5.000 de contacte şi 30.000 de mailuri lunare, precum şi pachete lunare personalizate în funcţie de nevoi, cu costuri care încep de la 30 până la 1.000 de dolari.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus