Skip to main content

Poveştile de la Bacalaureat au acaparat social media. O elevă-mamă a luat examenul cu 9,96

 
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Examenul maturităţii a fost subiectul zilei şi pe reţelele de socializare unde au fost distribuite poveşti de succes ale unor absolvenţi de liceu şi subiecte din anii anteriori.

Publicitate

Cea mai distribuită ştiri pe Facebook a fost scrisă de Adevărul şi conţine povestea unei tinere mămici din Vaslui care a luat bacalaureatul cu nota 9,96, întrecându-şi colegii olimpici.

Materialul intitulat "Lecţie de ambiţie şi voinţă: eleva-mamă din Vaslui care a luat Bacalaureatul cu media 9.96, întrecându-şi colegii olimpici" a strâns aproape 500 de distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Rezultate Bacalaureat 2016. O elevă din Vaslui a reuşit să învingă toate prejudecăţile, după ce a născut în ultimul an de liceu, obţinând rezultate şcolare de excepţie, la examenul de bacalaureat clasându-se pe locul trei la nivel de judeţ.

Absolventa celui mai titrat liceu din Vaslui, Maria Elisa Pălimaru este considerată de profesori surpriza plăcută a examenului de bacalaureat din acest an, după ce a obţinut media 9.96, clasându-se a treia pe judeţ, fiind surclasată doar de două eleve care au obţinut zece pe linie."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe profit.ro şi unul de pe Ziare.com.

1. Adevarul.ro, “Lecţie de ambiţie şi voinţă: eleva-mamă din Vaslui care a luat Bacalaureatul cu media 9.96, întrecându-şi colegii olimpici”, de Simona Voicu,

- 493 share-uri;

2. Adevarul.ro, “Ce subiecte se dădeau la Bacalaureat în urmă cu câteva decenii. Problemele de matematică ar putea părea acum imposibil de rezolvat”, de Ionuţ Benea,

- 149 share-uri;

3. Profit.ro, “Românii care dau în plată încep să primească hotărâri favorabile de la judecători”, de Mihai Baniţă,

- 134 share-uri;

4. Ziare.com, “Aberatia zilei: Liceul la care niciun absolvent nu a luat Bac-ul de 6 ani”, de autor neprecizat,

- 117 share-uri;

5. Adevarul.ro, “Secretul unui puşti genial din Argeş, care îi uimeşte pe informaticienii lumii: „Sper ca peste 10 ani să fi inventat o aplicaţie care să schimbe lumea în bine””, de Cristina Stancu,

- 93 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus