Skip to main content

PRESA DE AZI. Principalele ziare au deschis ediţiile de azi cu omagii aduse actorului Radu Beligan

 
PRESA DE AZI. Principalele ziare au deschis ediţiile de azi cu omagii aduse actorului Radu Beligan

PRESA DE ASTĂZI. Ziarele au deschis ediţiile de azi cu omagii pentru actorul Radu Beligan. Cotidianul Adevărul scrie despre „Secretele din trecutul lui Radu Beligan”, în vreme ce Libertatea titrează pe prima pagină „A murit teatrul românesc”.

Publicitate

„Viaţa lui Radu Beligan - care a murit ieri, la 97 de ani – a avut şi părţi întunecate, mai puţin cunoscute: potrivit unei surse din CNSAS, în anii ’40 Beligan s-ar fi aflat în atenţia Siguranţei, care i-a deschis un dosar de urmărire suspectându-l că face parte dintr-o lojă masonică şi că ar fi agent britanic”, scrie cotidianul Adevărul în deschiderea numărului de azi.

Libertatea titrează astăzi pe prima pagină „A murit teatrul românesc”, cu referire la aprenta pe care a pus-o actorul Radu Beligan asupra teatrului românesc.

Evenimentul zilei deschide ediţia de azi cu titlul: „Teatrul românesc îi datorează lui Radu Beligan mai mult decât i s-a recunoscut

Click! scrie pe prima pagină despre trecerea în nefiinţă a lui Radu Beligan: „Actorul-record ne-a părăsit după 77 de ani pe scenă. Radu Beligan a murit ieri la un spital din capitală.

Paginademedia.ro
prezintă, în continuare, titlurile şi alte subiecte tratate astăzi de presă.

Evenimentul zilei: „Băsescu vrea să fie premier şi pregăteşte programul de guvernare
„După şase ani de existenţă, UNPR dispare,fiind absorit de PMP. Noua formaţiune se pregăteşte să intre în campanie, cu Traian Băsescu gata să fie şeful Guvernului. Noul PMP face jocurile în Consiliul General al Capitalei”, scrie Evz pe prima pagină.

România liberă: „Păcăleala pensiilor speciale
RL dezvoltă în prima pagină subiectul deciziei CCR referitoare la pensiile speciale. „Acceptând o contestaţie a Guvernului condus de Dacian Cioloş, magistraţii au atras atenţia că deputaţii au trecut încă o dată prin Parlament prevederi declarate deja neconstituţionale”, conchide România liberă.

Click!: „De la divorţ au dat fuga la petrecere!
„La prânz au depus actele de divorţ, apoi au plecat la petrecere. Îmbrăcaţi în aceleaşi haine ca la notar, fiecare cu prietenii lui şi în restaurante diferite. Cristina Spătar şi Alin Ionescu nu au respectat regula împământenită la români: ca după un divorţ trebuie neapărat ca măcar unul dintre soţi să sufere”, scrie azi tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus