Skip to main content

Prinţesa urbană: „Mama e şi ea om”, articolul din blogosferă cu cele mai multe share-uri pe Facebook

 
Prinţesa urbană: „Mama e şi ea om”, articolul din blogosferă cu cele mai multe share-uri pe Facebook

Articolul „Mama e şi ea om”, postat luni pe bloggul Printesaurbana.ro, a fost cel mai share-uit material de la începutul săptămânii în social media. În topul blogosferei se mai regăsesc materiale semnate Andrei Pleşu, Cristian China, Cătălin Tolontan şi Moise Guran.

Publicitate

Manifestul dedicat reevaluării poziţiei pe care o ocupă mama în cadrul familiei a fost distribuit de peste 500 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

„De câteva luni implementez cu toată familia programul Mama e şi ea om. După ce vreme de multă vreme, mama a fost ceva făptură extraterestră, care nu avea nevoie de timp pentru ea, sărea imediat la orice nevoie a celorlalţi, spăla pe toţi la fund şi pe cap mai puţin pe ea însăşi, nu avea voie să fie nemulţumită, obosită, să plângă sau să ridice vocea, mi-am dat seama că acest sistem nu este nici corect, nici sustenabil pe termen lung, aşa că l-am abandonat. Şi ce să vezi, n-a murit nimeni, dimpotrivă, parcă mai frumos trăim.

Aşadar, poftim, o scriu aici, poate o fi de folos şi altora: mama e şi ea om. Desigur, când am făcut copii ne-am asumat să facem totul pentru ei. Eforturile pentru copii sunt ceva firesc şi de dorit pentru dezvoltarea lor aromonioasă. Sacrificiul însă nu e”.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, realizată de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1.Printesaurbana.ro, “MAMA E ŞI EA OM”

-514 share-uri

2.Blogurile Adevărul, “Vinovăţia ca drept al omului”, de Andrei Pleşu -246 share-uri

"Tendinţa generală este să lărgim într-atît sfera drepturilor omului, încît omul însuşi să devină „cazul particular“ al unei abstracţiuni. Existăm pentru a ilustra o teorie. Drepturile mele devin, cu alte cuvinte, mai importante decît mine: o religie, un cult, în care „persoana“ mea se dizolvă pios, pentru a nu contraria adevărul comunitar."

3.Cristianchinabirta.ro, “Înscrieţi o şcoală în campania #MingiInScoli şi şcoala va primi mingi de handball” -145 share-uri

"Pentru cei din leatul meu, care la un moment dat aţi făcut un sport de performanţă ca juniori, aduceţi-vă aminte de fiorul pe care îl aveaţi când intraţi pe teren şi când primeaţi şi dădeaţi o pasă. Şi gândiţi-vă că, prin implicarea în această campanie, veţi oferi unor copii fiorul acela de care aţi avt voi parte. Pentru că, poate, fără implicarea voastră, aceşti copii nu ar avea parte de aşa ceva…"

4.Tolo.ro, “PRIMII ROMÂNI AU AJUNS LA RIO. ANA MARIA BRÂNZĂ: ”PÂNĂ ACUM PRIMEAM INDICAŢII DE MEDALII. ACUM, OAMENII NE-AU ZIS DOAR: «SĂ VĂ ÎNTOARCEŢI SĂNĂTOŞI ACASĂ!»

-134 share-uri

5.Bizyday.ro, „Pe bune, există o şansă ca Dacian Cioloş să rămână premier după alegeri?” -87 share-uri

"Cioloş nu a reuşit să devină foarte popular (cunoscut) la nivel de mase iar televiziunile pesediste pompează la greu fie în sintagma tehnocrat-baubau, fie în asocierea sa cu Iohannis. Ultima chiar există şi probabil va deveni critică în lunile următoare, pentru ambii.

În fapt şansa ca viitorul guvern să fie condus tot de Dacian Cioloş nu depinde prea mult nici de PSD, nici de PNL, depinde mai mult de prezenţa la vot în oraşe şi de depăşirea pragului de intrare în Parlament de către mai multe partide mici. Mie mi se pare evident că doar în situaţia în care PSD nu face o majoritate nici singur nici cu altcineva, putem vorbi de posibilitatea continuării la Palatul Victoria a lui Dacian Cioloş sau a unuia dintre tehnocraţii echipei sale."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Felicitari mamei! Articolul face parte, oficial acum, din categoria viral! Iata ca aceste statistici ne arata ca populatia nu vrea crime si omoruri. poate astfel ajunge si la urechile massmedia. Pe cand o zi de stiri din viata mamelor. O zi intreaga!

Trimite un comentariu

sus