Skip to main content

RCS&RDS va fi furnizorul de energie electrică al TVR

 
Foto: profit.ro
Foto: profit.ro

RCS va furniza energie electrică Televiziunii Române, timp de un an de zile. Operatorul telecom RCS&RDS a câştigat licitaţia organizată de Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru furnizarea de energie electrică şi va încasa aproape 500.000 de euro, fără TVA (2,2 milioane de lei), de la un estimat de peste 600.000 de euro, fără TVA (2,7 milioane de lei), scrie Profit.ro.

Publicitate

La licitaţie au mai depus oferte Electrica, Industrial Energy, Elsaco şi Enel Energie Muntenia.

De la începutul anului, conform www.e-licitatie.ro, RCS&RDS, al cărui domeniu principal de activitate este furnizarea de servicii de telecomunicaţii prin reţele de cablu, a câştigat peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienţi numărându-se Arhivele Naţionale, Ministerul Apărării Naţionale (UM 02489 Galaţi), Romsilva (Direcţia Silvică Argeş), Inspectoratul de Poliţie Sălaj, Apă Canal 2000 Piteşti sau autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM).

De asemenea, operatorul telecom a câştigat anul trecut peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, în portofoliul RCS&RDS intrând Banca Naţională a României, RA-APPS, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, oraşele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe.

Despre contractele RCS&RDS cu statul, HotNews.ro a scris încă de la începutul anului, AICI.

RCS&RDS s-a autorizat la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) ca furnizor de energie electrică în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piaţa de energie OPCOM.

Anul trecut, compania a consemnat o cifră de afaceri de 2,69 miliarde de lei, de la 2,31 miliarde de lei în anul precedent, în timp ce pierderile au scăzut cu de la 71 milioane de lei la 22,9 milioane de lei.

Operatorul telecom este deţinut de omul de afaceri Zoltan Teszari.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    De cand substantivul comun de gen feminin " *** " alaturi de adjectivul " maxima " e limbaj intolerant? Cred ca suntem mai catolici ca si Papa!!
  • Gaetano Gaetano
    ***
  • qwerty qwerty
    să vezi cum o să le închidă lumina atunci când dau ceva interesant la concurență cu un program important de la DigiSport... așa cum au făcut cu Eurosport când le-au tăiat sunetul pe Turul Franței pentru că la aceeași oră juca Halep pe DigiSport2.

Trimite un comentariu

sus