Skip to main content

Top Gear cu Evans s-a vândut mai bine la nivel internaţiona decât varianta cu Jeremy Clarkson

 
Foto: Alex Huckle/Getty Images
Foto: Alex Huckle/Getty Images

SURPRIZĂ. În ciuda audienţelor dezamăgitoare, emisiunea Top Gear cu Chris Evans şi actorul Matt LeBlanc a avut mai mult succes în afara Marii Britanii decât programul prezentat de Clarkson şi echipa sa.

Publicitate

Departamentul comercial al BBC spune că show-ul cu Evans s-a vândut în mai multe ţări decât vechea variantă cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, potrivit The Guardian.

Top Gear este cel mai mare brand global al BBC, care adună anul peste 50 de milioane de lire sterline pe an din vânzări ale show-ului, formatului, DVD-urilor, cărţilori şi a diverselor obiecte personalizate.

"Sunt foarte încântat de vânzările programului. Top Gear cu Evans s-a vândut în peste 130 de teritorii, ceea ce reprezintă o creştere semnificativă faţă de show-ul cu Jeremy Clarkson.

Rămân optimist în ceea ce priveşte potenţialul de creştere al Top Gear în anii care urmează", a spus directorul executiv al departamentului comercial al BBC Worldwide, Tim Davie.

Şeful departamentului de vânzări de la BBC a mai spus că în ciuda scăderilor de audienţe Top Gear rămâne "o vacă de muls" (profitabil).

CONTEXT. Chris Evans a renunţat la colaborarea cu Top Gear după numai un sezon al show-ului, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La începutul lunii iulie, el a scris despre plecarea sa din cadrul show-ului, într-un mesaj pe pagina de Twitter:

„Renunţ la Top Gear. Mi-am dat toată silinţa, dar cumva asta nu a fost de ajuns. Echipa a fost foarte bună, le urez tuturor numai bine.”

Anunţul lui Evans a venit chiar în ziua în care au fost anunţate cele mai mici ratinguri ale emisiunii din 2002 până în prezent - 1,9 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Carmen Maria Andronache am o intrebare.. cui ii pasa (care intra pe pagina voastra) de TopGear??? In loc sa scrieti texte cu ceva neinteresant, mai bine ati da audientele.

Trimite un comentariu

sus