Skip to main content

VIDEO. Un fashion editor de la Elle România, în juriul "Bravo, ai stil!", de la Kanal D

 
VIDEO. Un fashion editor de la Elle România, în juriul "Bravo, ai stil!", de la Kanal D

Kanal D anunţă un nou membru în juriul emisiunii Bravo, ai stil! pe care o pregăteşte pentru toamnă. Maurice Munteanu, fashion editor la Elle şi blogger de modă, se alătură Iuliei Albu si Ralucai Badulescu în juriul emisiunii Bravo, ai Stil!.

Publicitate

"Caractere puternice, diferite ca manifestare, dar in aceeasi masura pasionate de jocurile estetice, cei trei membri ai juriului emisiunii "Bravo, ai stil!" isi vor pune amprenta asupra acestui show menit sa cultive libertatea de expresie a personalitatii", spun oficialii Kanal D.

Despre Maurice Munteanu

Maurice Munteanu este de 12 ani este fashion editor la "Elle Romania".

In 2013, a creat blogul "Le Projet d'Amour" - www.mauricemunteanu.com, platforma care i-a adus o serie de premii: in 2013 si 2014, premiul "Best Fashion Blog", din partea "Digital Divas", in 2015, "Forbes" ii acorda distinctia "Best Coolest Blog" si tot in 2015 i se inmana premiul "Best Fashion Blog", in cadrul "Elle Style Awards".

Maurice Munteanu a colaborat cu multi dintre artistii momentului, in calitate de consilier de imagine si stilist, a realizat sute de editoriale fashion si a fost implicat si intr-un proiect de televiziune, in 2009, in calitate de coprezentator al emisiunii "Ce vor ei", la Euforia TV.

Promo pentru emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion surdu Ion surdu
    Stimati jurati sinteti depasiti in acest concurs de catre niste necunoscute in domeniul stilului respectiv silvia si cristina mihaela care vor cu orice prmet sa cistige acest concurs si le ati permis prea multe insulte la adresa celorlante concurente
  • marian marian
    Sa fim seriosi o *** de emisiune marca turceasca , cu gaini si tot tacamul as vrea sa spun mai multe dar , cenzura comunista exista

Trimite un comentariu

sus