Skip to main content

VIDEO de arhivă. Primul reality românesc: Vara ispitelor. De ce a fost proiectul favorit al Monei Segall

 
VIDEO de arhivă. Primul reality românesc: Vara ispitelor. De ce a fost proiectul favorit al Monei Segall

După 15 ani. Cum arăta reality-show-ul românesc la începuturile sale în România. Vă mai aduceţi aminte de Vara ispitelor? Pro TV a fost printre primele posturi care au avut o astfel de emisiune, în 2001, Vara Ispitelor, un format asemănător cu Temptation Island - Insula Iubirii (apărut şi el în acelaşi an la nivel internaţional).

Publicitate

Show-ul avea mai multe cupluri trainice, acestea fiind puse în postura să-şi demonstreze fidelitatea. Acţiunea show-ului s-a petrecut la mare, unde fetele şi băieţi au fost separaţi şi ţinuţi în hoteluri diferite. Aceştia trebuiau să reziste inspitelor, aduse special în concurs. Astfel şi-au început „cariera” Victor Slav şi Bogdan Vlădău, amândoi ispite în emisiunea produsă de Mona Segall.

Momente din primul reality show românesc au fost reluate în urmă cu câţiva ani într-o ediţie specială. În acelaşi clip, Mona Segall, fost producător la Pro TV, acum la Antena 1, povestea despre proiectul favorit la Pro TV, care a fost chiar Vara Ispitelor.

De ce a fost proiectul favorit al Monei Segall: „Pentru că acolo am simţit că tot ce se întâmplă iese din mâinile mele şi că e decizia mea. Am manipulat, dar probabil că asta îmi place. Acolo am putut să manipulez cât am vrut eu. La alte reality show-uri, Alege ASIA sau Pop Stars, sigur că finalitatea e tot muzica şi restul lucrurilor se pierd. Dar acolo era vorba despre manipulare, până la urmă”, a explicat ea.

Filmul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniela zorila daniela zorila
    Mona Segall se lauda degeaba. A fost una dintre cele mai perverse emisiuni. A instituit *** televizata. Ce gindesc oare despre ceea ce au facu atunci Victor Slavau sau Vladau?
  • Cristian Cristian
    Cred că emisiunea asta a fost primul experiment social în care s-a dovedit ă poți transforma niște oameni normali, gata să îți pună pirostriile și să înceapă o viață normală de familie, în *** ordinare (termen comun atât pentru bărbați cât și pentru femei) care schimbă cu ușurință partenerii cedând ispitelor de natură sexuală, dezinformării, minciunilor grosolane și adevărurilor spuse pe jumătate.

    Nu știu dacă mai există fidelitate pe lumea asta, acum vreo două generații încă exista, erau des întâlnite cuplurile care se căsătoreau pe la 20 de ani și prindeau nunta de aur pe la 70 de ani, fără derapaje în viața de cuplu. Lumea de astăzi însă este mult schimbată, dacă reușești să îți înfrânezi nevoile sexuale (primul tip de ispită), vine mai apoi un alt tip de ispită, dragostea nepotrivită, nevoia de a proteja o altă persoană mai tânără, de regulă de sex opus, amiciția de lungă durată care vrea la un moment dat mai mult decât o simplă amiciție, legături sufletești născute chiar dintr-o nobilă dragoste, care însă sfârșesc întinându-ne.

    Însă tot dragostea curată față de persoana pe care am ales-o să ne fie alături ne poate salva! Iubiți-vă cu adevărat!
    Ajungem noi la lumină!
  • Iuli Iuli
    Exista stire in care "jurnalistii" Paginademedia.ro sa nu greseasca? "internaționa", "înceăut"
  • MAT MAT
    Da, Mona Segall are dreptate. Manipularea ei era diabolica. Am participat la emisiune si am plecat de acolo distrus, cu sistemul de valori dat peste cap.

Trimite un comentariu

sus