Skip to main content

VIDEO. Actriţa Tily Niculae, realizatoare la Itsy Bitsy. Noua grilă a radioului pentru copii

 
VIDEO. Actriţa Tily Niculae, realizatoare la Itsy Bitsy. Noua grilă a radioului pentru copii

Actriţa Tily Niculae, cunoscută publicului din serialul “La bloc”, se alătură postului de radio Itsy Bitsy unde va realiza, începând de mâine, un program de cinci minute difuzat zilnic. Emisiunea se numeşte Meditaţii pentru părinţi şi a fost realizată în trecut, sub diferite forme, de Simona Dragomir şi Cristina Trepcea.

Publicitate

"Tily le va împărtăşi părinţilor ascultători soluţii şi tips&tricks aflate de la invitaţii săi, specialişti în educaţie şi parenting, în emisiunea 'Meditaţii pentru părinţi'", spun oficialii Itsy Bitsy.

Emisiunea "Meditaţii pentru părinţi" este difuzată din 1 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00 şi 22:00, iar în weekend doar seara, de la ora 22.00.

Printre realizatoarele postului de radio pentru părinţi şi copii se numără Andreea Marin, Simona Dragomir şi Ruxandra Rusan.

Ce emisiuni pentru părinţi realizează vedetele postului în noua grilă

Cele patru realizatoare oferă părinţilor informaţii utile despre timp de calitate alături de copil, sănătate, educaţie şi psihologia familiei.

  • Tot în septembrie începe la Itsy Bitsy FM un nou sezon “Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio şi online vor prezenta poveştile de viaţă ale unor români care au ales să-şi împărtăşească experienţele şi lecţiile învăţate.
  • Ruxandra Rusan realizează emisiunea “Happy Music”, zi de zi, între 9:00 şi 12:00.
  • Simona Dragomir aduce sfaturi utile şi uşor de pus în practică în emisiunea Trăieşte sănătos.

Nadia Tătaru, Director General Itsy Btsy FM:

“Ritmul vieţii este din ce în ce mai trepidant şi părinţii par să fie din ce în ce mai ocupaţi şi mai stresaţi. De aceea, vrem să le dăm o mână de ajutor. Astfel, dimineaţa şi seara, Itsy Bitsy este cel mai potrivit loc de joacă, făcând pregătirile, drumurile şi timpul liber în familie cât mai distractive. Peste zi, când copiii sunt la grădiniţă sau şcoală, Itsy Bitsy este ajutorul părinţilor, pentru că ei se pot relaxa ascultând cea mai optimistă muzică şi pot afla noutăţi şi informaţii relevante în creşterea şi educarea copiilor. Acesta este felul nostru de a aduce bucurie în familie şi de a celebra copilăria”, spune Nadia Tătaru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus