Skip to main content

Antena Stars a lansat o aplicaţie de "vânat" vedete

 
Antena Stars a lansat o aplicaţie de "vânat" vedete

Antena Stars, televiziunea de ştiri mondene a grupului Intact, a lansat o aplicaţie de vânat vedete, StarHunter, care îi transformă pe oamenii obişnuiţi în paparazzi de ocazie.

Publicitate

Aplicaţia disponibilă pe Apple Store şi Googleplay permite transmiterea în timp real a fotografiilor şi clipurilor cu vedete direct în redacţia Antenei Stars. Antena Stars îl va recompensa pe "cel mai vigilent paparazzo" al lunii cu un smartphone, dotat cu o cameră video performantă.

"Vrei să te alături echipelor de paparazzi ai Antenei STARS ? StarsHunter face ca vânătoarea de vedete surprinse în ipostaze inedite să fie mai simplă chiar şi decât vânătoarea de pokemoni! Practic, utilizatorii aplicaţiei pot fotografia/filma şi apoi, printr-o simplă apăsare de buton, înregistrarea ajunge instantaneu către redacţia Antenei STARS. Vedetele surprinse în tot felul de ipostaze, momentele inedite sau memorabile, dar şi eventualele abuzuri la care utilizatorii sunt martori, pot deveni subiect de ştire la Antena STARS! Cel mai "vigilent" paparazzo al lunii va fi premiat cu un smartphone, dotat cu o camera video performantă", spun oficialii televiziunii mondene.

Augustin Roman, Head of Digital - Antena Group:

“Am dezvoltat aceasta aplicatie la solicitarea colegilor nostri de la "Antena STARS. Vede tot", care sunt foarte hotărâţi să îşi ţină promisiunea de a avea ochii aţintiţi asupra a tot ceea ce se întâmplă interesant în România. Sunt convins că, în foarte scurt timp, utilizatorii vor descoperi plăcerea de a "vâna" exclusivităţi, pe care să le vadă apoi transpuse în ştiri, la tv.

Întâlnim, la tot pasul, situaţii care nu ni se par tocmai normale, dăm nas în nas cu "staruri" la plajă, în mall-uri sau în parcuri, dar şi cu personaje necunoscute încă, dar care ne impresionează prin ceea ce fac şi care ar merita să devină vedete. Acum e foarte simplu să faci asta, descărcând aplicaţia StarsHunter. Poti trimite apoi "captura" către tv, fie păstrându-ţi anonimatul, fie permiţând echipei să te contacteze pentru detalii suplimentare sau pentru a te premia, dacă "marfa" ta este de calitate."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Probabil ca paparazii de pe Spy...ro sunt in concediu, in perioada asta, si baietii destepti de la AStars s-au gandit cum sa faca ei sa faca rost moaca de filmulete cu "vedete"...aici gusturile sunt discutabile...cine pune botul la vrajeala lor, bine, cine nu, si mai bine.
  • Florin Florin
    Doamne mare e gradina.. obser ca unii chiar nu au ce face.. urmeaza o aplicatie de vanat fantome.... asta mai lipsea sa vezi cum vaneaza lumea pe capatos , maruta sau alte penibilitati de vedete
  • Alex Alex
    A se vedea sezonul 3 din serialul ``Ther Newsroom`` (HBO). Exact despre o astfel de aplicatie de dezbate si acolo. ``Initiativele`` penibile continua. PENIBIL.
  • Iuli Iuli
    Care vedete? In Romania sunt pe cale de disparitie

Trimite un comentariu

sus