Skip to main content

Cei mai vechi oameni din PR-ul Intact pleacă din companie: şefa comunicării pe grup şi PR-ul Happy Channel

 
Cei mai vechi oameni din PR-ul Intact pleacă din companie: şefa comunicării pe grup şi PR-ul Happy Channel

Cei mai vechi oameni de PR din grupul Intact părăsesc compania. Este vorba de Cristina Severin, PR manager Intact Media Group, şi de Oana Gala, cea care se ocupa de comunicarea postului Happy Channel.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Cristina Severin nu a dat detalii despre motivele plecării şi nici despre planurile pentru perioada următoare. „Voi reveni cu detalii săptămâna viitoare”, a spus ea.

Oana Gala, PR Happy Channel, pleacă de la Intact pentru a-şi dezvolta propriul business: o agenţie de PR, Gala Communication.

CARTE DE VIZITĂ

Cristina Severin a lucrat în grupul Intact, cu mici întreruperi, peste 20 de ani.

A început la revista Preţul Succesului, ca ziaristă, în 1993. A fost şef de departament la revista lansată atunci pentru Intact de către Sorin Oancea.

După Preţul Succesului, a lucrat la Jurnalul Naţional în perioada 1996 - 2000, unde a ajuns în poziţia de şef al departamentului monden.

În 2000, pleacă editorialist la Realitatea Românească, ziar deţinut la acea vreme de fraţii Micula.

În 2002, revine în Intact la departamentul de PR, unde până în prezent, a avut mai multe poziţii.

În ultima perioada, ea a fost PR Manager al Intact Media Group.


Oana Gala (foto) a intrat în Intact în 2004. A deţinut mai multe poziţii pe zona de comunicare şi PR, ocupându-se printre altele de comunicarea fostului GSP TV.

În ultimii ani de Euforia TV, post transformat ulterior în Happy Channel.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    1-pt Iuli - Intact a preluat PR-istele de la PRO date afara in grup de lituanian - aproape imediat. tot in grup...
    2-pt Mihai- asa e-n tenis - pardon - aşa e cam peste tot...
    3-pt Salam -niciun PR din lume nu poate schimba imaginea unui om - din negru in alb. Doar Dumnezeu l-ar mai putea "albi" pe Felix
  • Dacian Salam Dacian Salam
    Chiar avea PR Felix, unul dintre cei mai detestati romani? Singura masina de televiziune scuipata sub ochii mei in astia 25 e ani era a Antenei 1. Le si plateau pe doamnee astea pentru imagiea beton pe care o are irma?
  • mihai mihai
    Iuli, draga, pai la ProTV nu s-au redus salariile cand s-a trecut, in antichitate, la HD. E cam greu sa inteleaga angajatii cum postul progreseaza si viata lor regreseaza.
  • Iuli Iuli
    Au plecat pentru ca se taie salariile din Intact odata cu inceperea emisiei HD. De ce nu spuneti si asta? Oricum Antenele au nevoie de o echipa solida in spate care sa creada in ei si in public, gen: ProTV.

Trimite un comentariu

sus