Skip to main content

Gestul lui Iohannis de a transmite condoleanţe întregii Familii Regale, comentat de sute de români pe Facebook

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mesajul de condoleanţe transmis de Klaus Iohannis, pe Facebook, Familiei Regale a adunat sute de comentarii pe Facebook. Textul scris de şeful statului pe reţeaua de socializare este însoţit de o fotografie în care apare alături de Principesa Margareta, la Castelul Peleş.

Publicitate

Postarea preşedintelui a strâns peste 370 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Simplitatea şi căldura umană a Reginei Ana, precum şi exemplul personal de comportament şi loialitate o aşază între simbolurile României contemporane. În aceste momente de adâncă tristeţe, am fost astăzi la Castelul Peleş pentru a transmite condoleanţele mele întregii Familii Regale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", a scris Iohannis, pe pagina sa oficială de Facebook.

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis, 373 comentarii la mesajul de condoleanţe transmis Familiei Regale.

2. Pagina oficială Gabriela Firea, 128 de comentarii la următorul mesaj:

"M-am intalnit cu reprezentantii patronilor si managerilor care activeaza in Centrul Vechi, pentru a le asculta problemele, piedicile birocratice pe care le intampina si pentru a stabili un mod concret de a colabora pentru a promova, impreuna, Capitala Romaniei.

Centrul istoric este un brand al Bucurestiului, una dintre cele mai importante zone turistice din Romania. Vreau sa gasim cea mai buna varianta pentru ca toate terasele din Centrul vechi, dar si din restul Capitalei, sa functioneze legal, lucru care nu s-a putut intampla pana acum din cauza hatisului functionaresc pe care trebuie sa il urmeze antreprenorii pentru a obtine autorizatia de functionare."

3. Pagina oficială Remus Cernea, - 112 comentarii la un articol intitulat "Gabriela Vrânceanu Firea vrea să impună o teocraţie la primărie".

4. Pagina oficială Victor Ponta, 79 comentarii la următorul mesaj:

"Fiind la Belgrad cineva mi-a aratat un articol despre Romania publicat pe cel mai important site economic din Serbia - titlul este "Cum a devenit Romania o tara de dat exemplu"!!!

Noroc ca ne lauda altii - ca noi intre noi doar ne injuram si ne scoatem ochii!"

5. Pagina oficială Remus Cernea, 56 comentarii la următorul mesaj:

"Cernea: Lista urgenţelor e uriaşă, dar Firea dă banii bucureştenilor pe Catedrala Mântuirii Neamului şi pe alte biserici. Acest lucru scandalos ar trebui să genereze demisii

Conducerea PSD-istă a Bucureştiului a pus gând rău spaţiilor verzi şi manifestărilor culturale şi sportive, dar ”culmea acţiunilor care înfrâng demnitatea acestui oraş” este acordarea uriaşei sume de 15 milioane de lei - bani publici - Catedralei Mântuirii Neamului şi a altor 4,5 milioane Mănăstirii Antim, scrie deputatul independent Remus Cernea, într-un articol pentru Vox Publica."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus