Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ la Kanal D începe pe 29 august. Schimbări pentru emisiunile Teo Show şi Se strigă darul

 
GRILA DE TOAMNĂ la Kanal D începe pe 29 august. Schimbări pentru emisiunile Teo Show şi Se strigă darul

Kanal D lansează de la sârşitul lunii august grila de toamnă. Postul va avea noi sezoane ale emisiunilor WOWBiz şi Teo Show.

Publicitate

În plus, din această toamnă Kanal D trece de la formatul clasic SD 4:3 si emite in format 16:9 Wide, full HD.

Două dintre emisiunile postului, Teo Show şi Se strigă darul vor trece prin schimbări în grilă.

Emisiunile Kanal D în toamna 2016:

Show-concurs „Bravo, ai stil!” a inceput pe 22 august va continua şi în luna septembrie. Emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 17:00, si duminica, de la ora 20:00.

„WOWBiz” si „Teo Show” revin cu noi sezoane. Începand din 29 august, emisiunea prezentata de Teo si Bursucu va intra in grila de programe de luni pana vineri, cu o nouă oră de difuzare. Dacă până acum emisiunea era pe intervalul 16.45 - 18.45, din acest sezon, Teo Show va fi de la 15.45, la 17.00. Motivul acestei schimbări este intrarea în grila postului a emisiunii Bravo, ai stil, care ocupă acum tronsonul 17.00 - 19.00.

Emisiunea-tabloid WowBiz, prezentată de Madalin Ionescu şi Andreea Mantea va fi difuzat, tot din 29 august, de luni pana joi, de la 22:30.

Sâmbătă, din 3 septembrie, de la 20.00, va fi, ca şi până acum, tronsonul Asta-i România, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă.

Emisiunea Se strigă darul, prezentată de Andreea Matea şi Bursucu, îşi schimbă ziua de difuzare. Emisiunea va fi sâmbăta, de la ora 22:00. Duminica seara, tronsonul pe care era Se strigă darul va fi ocupat de galele Bravo, ai stil.

Christian Sabbagh revine de vineri, 2 septembrie, de la ora 22:30.

În timpul săptămânii, zona de prime-time va fi ocupată de serialul turcesc, Gunes, zilnic, de luni până vineri, de la 20.00.

Postul va continua şi emisiunea matrimonială „Te vreau langa mine”, de luni pana vineri, de la ora 13:30, şi în fiecare sâmbătă de la ora 16:00.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Serialul 1001 de nopți nu a fost scos din grilă, ci va fi difuzat de luni până vineri de la 10:15 dimineața, @sabina.
  • Sabina Sabina
    Filmul 1001 de nopti il veti scoate din grila de programe?! Chiar ma gandeam ca asa se va intampla... Incepuse sa imi placa si sa ma captiveze...Pacat...
  • Allex Allex
    Multumesc!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Allex, vom anunta saptaman viitoare grila Pro TV.
  • Allex Allex
    Iulian Bunea, Grila ProTv? Ce se intampla cu emisiunea lui Maruta? Dupa toate semnele se pare ca nu va mai fii, mai ales ca Vorbeste Lumea, care incepe luni, va fii in platoul lui Maruta.
  • marian marian
    Poate sa transmita si in .......... oricum are emisiuni de toata jena . ***
  • Adi Adi
    Full HD ??? Asta da lovitura data de Kanal D!
  • Stela Stela
    Postati si grila de toamna la Acasa Tv, Pro Tv, Tvr, Prima Tv etc.
  • Mileu Mileu
    Kanal D emitea HD inca de mult timp dar nu tot timpul 16:9 . Acum emisia e 16:9 HD .
    Antena 1 ramane in continuare pentru pensionarii cu televizoare Snagov .
  • Iuli Iuli
    Emisiunea te vreau langa mine nu este matrimoniala. Este o facatura. Editati macar textul inainte sa publicati ceva, nu copy-paste.

    Si Bravo ai stil, cred ca o sa se mute de saptamana viitoare, dupa ce se vor vedea audientele. Poate acum prinde locul 3, dar cand revine Acces si Maruta, o sa prinda locul 5, dupa PrimaTV cu Mama mea gateste si Antena3/RomaniaTV

Trimite un comentariu

sus