Skip to main content

Hădean, fostul Masterchef, despre noii Masterchefi: Salut alegerea făcută

 
Foto: hadean.live
Foto: hadean.live

Prima reacţie după ce Pro TV i-a anunţat pe noii juraţi de la MasterChef. Adrian Hădean, cel care a fost pentru două sezoane în juriul MasterChef, "salută alegerea făcută" în privinţa noilor specialişti care vor judeca farfuriile concurenţilor din show-ul de la Pro TV.

Publicitate

Acesta are cuvinte frumoase pentru fiecare dintre cei trei membri ai juriului:

Samuel Le Torriellec e un bucătar foarte talentat şi cu o contribuţie bună la construirea gastronomiei româneşti moderne, Liviu Popescu a dezvoltat o afacere serioasă şi impresionantă având ca motor bucătăria şi nu ar trebui să i se solicite o demonstraţie mai mare de atât referitoare la capacitatea de a judeca o farfurie cu mâncare, iar Răzvan Exarhu, prietenul meu, a învăţat bucătărie în propriul bistro, the hard way. Am şi gătit împreună, am şi mâncat, am şi comentat împreună suficient de multă mâncare încât să nu fiu îngrijorat deloc de soarta show-ului", a scris Adrian Hădean pe site-ul Hadean.live.

Fostul Masterchef le răspunde celor care care fac comentarii despre "cât de chef en titre trebuie să fii pentru a putea juriza un concurs de gătit".

"În ceea ce priveşte comentariile legate de cât de chef en titre trebuie să fii pentru a putea juriza un concurs de gătit, fie el destinat amatorilor, cum e Masterchef, fie el destinat profesioniştilor, vă atrag atenţia asupra faptului că formatul nu are doar bucătari profesionişti în juriu la nivel mondial, mulţi dintre juraţi fiind restauratori (vezi Joe Bastianich), gastronomi, autori de cărţi culinare, oameni specializaţi în ramuri ale gastronomiei.

Chiar celebrul ghid Michelin, care împarte stelele după care aleargă nenumăraţi restauratori şi bucătari profesionişti deopotrivă, e realizat în baza judecăţii unor oameni printre care se numără foarte puţini bucătari.

Aşa că, poate că ar fi mai bine ca în bucătărie să ne concentrăm mai mult la mâncare, iar pe canapea să ne concentrăm mai mult la a nu ne îneca cu popcorn în timp ce ne bucurăm (sau nu) de un show tv. Succes, Masterchef", a mai spus Hădean.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ștefan Ștefan
    O declarație de bun simț.
  • F F
    Foarte frumos. Îmi pare rău că s a schimbat juriul dar comentariile apărute zici ca sunt făcute de concurenta sau de niște oameni foarte invidioși.
  • Master fara chef Master fara chef
    Daca nu era ultimul paragraf, as fi spus ca este un comentariu al unui gentleman, plin de fair play! Dar, ca orice roman care se "respecta", trebuia sa faca pe desteptul , probabil ametit de inaltimea cratitelor pe care s-a suit in 2 ani de emisiune.
    Acu' nea Hadene, noi astia de ar trebui sa ne concentram DOAR la infulecat popcoarne suntem cei care, uitandu-ne la frumoasa emisiune, iti bagaram matale banii in buzunare. Ca atare, cred ca avem dreptul moral ca, daca ni se pare ca un patron de club de noapte si un ziarist "multilateral dezvoltat" nu sunt in masura sa judece farfurii, sa o spunem fara ca un maestru al prajelii la cratita sa ne trimita pe canapea la popcorn!
    Acu tu ce vrei, sa inghitim orice amator ne baga pe gat Pro Tv doar pentru ca esti tu prieten cu exarhu si o arzi prin fratelli?
  • marc marc
    Un caracter frumos! Felicitari, Adi Hadean! O sa ne fie dor de tine...

Trimite un comentariu

sus