Skip to main content

Harley and The Davidsons, producţie filmată în România, va avea premiera în septembrie la Discovery

 
Motocicleta din imagine este o recplică creată pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons
Motocicleta din imagine este o recplică creată pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons

Producţia Harley and The Davidsons, o serie de ficţiune inspirată din viaţa celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley - Davidson, va debuta în septembrie la postul Discovery. Producţia va fi difuzată duminică, 11 septembrie, de la 22.00.

Publicitate

Seria, una dintre cele mai mari producţii de ficţiune realizate de Discovery, a fost filmată în România în prima parte a acestui an, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Discovery lucrand pentru acest proiect cu Studiourile Castel Film.

Serialul îi are în rolurile principale pe Michiel Huisman (actor in „Urzeala tronurilor”), Robert Aramayo (actor in sezonul sase din „Urzeala tronurilor”) şi Bug Hall (a avut roluri in seriale precum „CSI” sau „Minti criminale”).

Miniseria, care are sase ore si va fi impartita in trei parti, va avea premiera pe 11 septembrie, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Urmatoarele doua parti vor fi difuzate pe 18, respectiv 25 septembrie, de la ora 22.00.

Ada Roseti, Director de Programe Discovery Europa Centrala si de Est:

„E greu de descris cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca Harley and the Davidsons va fi filmat aici. Pentru echipa Discovery Romania, decizia aceasta a fost un motiv de mandrie si o dovada in plus ca tara noastra si capacitatile de productie existente aici se bucura de apreciere la nivel global in cadrul Discovery.

Au fost cateva luni foarte intense, in perioada martie-iulie, insa a fost spectaculos sa vedem din primul rand cum se naste un produs Discovery si sa fim alaturi de actori celebri de la Hollywood, de echipa internationala Discovery si de Castel Film, de cascadori, specialisti in make-up sau restauratori care au fost adusi special in Romania pentru aceste filmari. Sunt convinsa ca vom dori sa realizam si alte productii Discovery aici pe viitor.”

Din distributie mai fac parte Stephen Rider („Daredevil”), Jessica Camacho („Calaretul fara cap”), Daniel Coonan („Viata in EastEnd”), Annie Read („Awkward”), Wilson Bethel („Hart of Dixie”), Dougray Scott („Misiune: Imposibila 2”), Gabe Luna („Matador”), Alex Shaffer („In viata mai si castigi”) si debutantii Essa O’Shea si Sean Scully. Legenda imagini:

“Toate motocicletele din imaginile atasate sunt replici create pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons”.

GALERIE FOTO

  • Motocicleta din imagine este o recplică creată pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons
  • Motocicletele din imagine sunt replici create pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons
  • Motocicletele din imagine sunt replici create pentru programul Discovery Communications Harley and The Davidsons

Descrierile episoadelor

Episodul 1: Bill Harley şi fraţii Walter şi Arthur Davidson pun bazele unei companii care construieşte motociclete, într-o baracă din spatele casei familiei Davidson. Ajutaţi de geniul ingineresc al lui Bill, cei trei fac o motocicletă care e mai rapidă şi mai rezistentă decât orice alt motor produs de companiile concurente.

Arthur începe să promoveze acest produs al lor în Milwaukee, iar Walter face cunoscută afacerea aflată abia la început, riscându-şi viaţa în cursele de motociclete. Tot Walter consolidează ulterior reputaţia mărcii Harley-Davidson, învingând în competiţii motocicletele produse de Indian Motorcycles, o companie puternică şi cu resurse mult mai bogate. Pe măsură ce rivalitatea dintre cele două mărci creşte, cursele devin tot mai periculoase, cu consecinţe mortale.

Episodul 2: Walter şi Bill îl conving pe Arthur că Harley-Davidson trebuie să reintre în comunitatea curselor de motociclete, dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.

Ei creează o echipă de curse a companiei, poreclită "The Wrecking Crew" (Echipajul distrugător), şi îşi înving cel mai mare rival, compania Indian Motorcycles, în curse ce au loc pe circuite din întreaga ţară. Cum însă atenţia lor se concentrează pe ascensiunea spre poziţiile de top din competiţii, fondatorii Harley-Davidson rămân vulnerabili în faţa unui pericol devastator şi neprevăzut, care ameninţă însăşi supravieţuirea companiei.

Episodul 3: Marea Criză face ravagii în America, dând o grea lovitură industriei de motociclete. Harley-Davidson este la un pas de faliment. Presaţi de nevoia de a reduce cheltuielile şi obligaţi să facă diverse compromisuri, Walter, Arthur şi Bill aleg în schimb să rişte totul pentru cel mai ambiţios şi mai costisitor proiect al lor de până acum: o motocicletă de înaltă performanţă, care nu numai că le va asigura viitorul, ci în plus va consacra compania lor drept cel mai mare constructor de motociclete din America.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus