Skip to main content

Internauţii, curioşi să afle cine sunt românii care au salvat nouă oameni după cutremurul din Italia

 
Internauţii, curioşi să afle cine sunt românii care au salvat nouă oameni după cutremurul din Italia

SHARED NEWS. Povestea curajului de care au dat dovadă doi fraţi români care au salvat viaţa a nouă oameni în urma cutremurului din Italia a circulat intens pe facebook.

Publicitate

Articolul publicat de Ziare.com sub titlul „Eroii de la cutremurul devastator din Italia: 9 oameni sunt în viaţă datorită unor fraţi români” a fost distribuit de peste 14.500 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articolul publicat pe Ziare.com:

„Seismul i-a trezit din somn. 'Cum am iesit, am apucat sa iesim in piata, s-a prabusit tot la pamant', a povestit Marian Chirilus. Cei doi frati au sarit apoi in ajutorul vecinilor blocati sub daramaturi.
'Ei nu puteau sa iasa din casa', povesteste Daniel, aratand catre o cladire.

'Marian a rupt usa, am intrat dupa ei pana sus. I-am scos pe toti afara. Dupa aia, mai era o familie cu doi copii in partea cealalta. Aici era o romanca cu o babuta. Nu putea sa iasa ca usa era blocata. Am rupt-o si i-am scos afara si pe ei', a mai povestit acesta.

In total, 9 oameni au ramas in viata datorita curajului si solidaritatii aratate de cei doi frati romani.

'Cand vezi lumea ca moare, frica o lasi deoparte. Cred ca oricine era in locul meu ar fi facut la fel', a declarat cu modestie Daniel.”

În top 5 cele mai distribuite articole din weekend şi-au mai făcut loc un articol de pe hotnews.ro şi trei de pe adevărul.ro, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

1.ziare.com, “Eroii de la cutremurul devastator din Italia: 9 oameni sunt in viata datorita unor frati romani”,

- 14.542 share-uri;

2.hotnews.ro, “Declaratii socante ale rectorului celei mai mari universitati din Romania: Oamenii lipsiti de cultura generala si de orizont artistic, oamenii capabili sa rezolve doar probleme limitate alcatuiesc generatia Google, generatia Facebook, generatia SMS sau toate la un loc”,

- 5.030 share-uri;

3.adevarul.ro, “Boc: Voi milita întotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale. Nu au ce căuta în România. Din nou se face praf sistemul de salarizare şi de pensii”, de Radu Eremia,

- 4567 share-uri;

4.adevarul.ro, “Bendeac, mesaj tranşant despre Cuminţenia Pământului: „Mai bine strângem bani să ne păstrăm «brâncuşii» de azi, că-i mănâncă ploşniţele”, de Alexandra Constanda,

- 3.989 share-uri;

5.adevarul.ro, “La un secol de la intrarea României în Primul Război Mondial, militarii trec Carpaţii, în mod simbolic. MApN îndeamnă cetăţenii să li se alăture”, de Nicoleta Onofrei,

- 3827 share-uri;

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus