Skip to main content

Mesajul lui Mîndruţă către "prietenii britanici care au crezut că România ar putea să vândă arme teroriştilor", mii de share-uri pe Facebook

 
Foto: Facebook, Lucian Mîndruţă
Foto: Facebook, Lucian Mîndruţă

Textul scris în limba engleză de Lucian Mîndruţă, pe blogul său, cu titlul "Pentru toţi prietenii mei britanici care au crezut că România ar putea vinde arme teroriştilor" (To all my British friends who believed Romania could sell weapons to terrorists), a fost cea mai distribuită postare din blogosferă pe ziua de ieri.

Publicitate

Articolul scris de Mîndruţă în semn de revoltă faţă de modul în care jurnalistul britanic Stuart Ramsay a "regizat" reportajul despre presupusul trafic de armament care s-ar fi desfăşurat pe teritoriul României a adunat aproape 2.500 de share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Povestea prezintă România drept o ţară nesigură, care permite crimei organizate să importe arme periculoase în UE şi, eventual, în Marea Britanie. Este parte a unei dezinformări, este o campanie de ură care nu face niciun bine nici britanicilor", a scris, printre altele, Mîndruţă în mesajul său către britanici pe care îl semnează "fost jurnalist, care nu se mai califică pentru această profesie în conformitate cu standardele Sky News.

În topul celor mai distribuite articole de pe bloguri, Cătălin Tolontan are trei materiale despre Olimpiadă şi sportivii români care participă la competiţia de la Rio.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, realizată de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Lucianmandruta.com, “To all my British friends who believed Romania could sell weapons to terrorists”,

- 2497 share-uri;

2. Cetin.ro, “Sunteţi pregătiţi să ieşiţi în stradă ca să îl apăraţi pe Cioloş?”,

- 253 share-uri;

3. Tolo.ro, “CORINA CĂPRIORIU: ”AM PLECAT DE LÂNGĂ PĂRINŢI DE LA 12 ANI CA SĂ FAC SPORT. CE PUTEAM SACRIFICA MAI MULT?””,

- 225 share-uri;

4. Tolo.ro, “”ANTRENORII DE LA NATAŢIE AU PRIMIT TOT CE AU CERUT. AU MERS CU AVIONUL ŞI ÎN ŢARĂ!””,

- 163 share-uri.

5. Tolo.ro, “ANTRENORII LOTULUI DE NATAŢIE: ”COSR A CHELTUIT BANII DISCREŢIONAR””,

- 137 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Mandruta are prieteni britanici?
  • F F
    va rugam nu uitati de celelalte sinteze.

Trimite un comentariu

sus