Skip to main content

(P) Connect Box de la UPC a ajuns în casele a 100.000 de români în doar 10 luni de la lansare

 
(P) Connect Box de la UPC a ajuns în casele a 100.000 de români în doar 10 luni de la lansare

(P) Astăzi, accesul la informaţie este primordial şi este important ca dispozitivele pe care le folosim să fie conectate la internet oriunde şi oricând. Imposibilitatea de a ne conecta simultan la mai multe dispozitive sau îngreunarea conexiunii atunci când suntem departe de modemul Wi-Fi sunt doar câteva dintre acele situaţiile pe care vrem să le evităm cu orice preţ.

Publicitate

Pornind de la nevoia de mobilitate a românilor în continuă creştere, UPC a lansat în urmă cu 10 luni echipamentul wireless de ultimă generaţie Connect Box, care însoţeşte serviciul de internet din portofoliul lor şi care se bucură de un succes foarte mare.

Modemul a ajuns în casele a 100.000 de români, în doar zece luni oferindu-le clienţilor cea mai bună experienţă Wi-Fi oriunde în casă, indiferent de numărul de dispozitive la care sunt conectaţi.

Conform unui studiu realizat de UPC, un utilizator deţine, în medie, 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă, iar în intervalele orare obişnuite de utilizare sunt conectate simultan aproximativ 2,4 persoane într-o locuinţă.

Cu modemul Connect Box, utilizatorii beneficiază de o viteză de internet prin Wi-Fi de până la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii şi acoperire în orice colţ al casei. Acesta este inclus în oferta UPC, iar două treimi dintre clienţii care au ales să utilizeze Connect Box erau deja clienţi UPC.

Pe segmentul business, peste 2.000 de companii au achiziţionat servicii de internet de la UPC cu modemul Connect Box inclus.

Connect Box are un design modern şi elegant şi oferă, prin tehnologia airtime fairness dezvoltată de UPC, acoperire sporită pe o suprafaţă extinsă şi trafic optimizat în funcţie de numărul dispozitivelor conectate.

Modemul vine cu o interfaţă intuitivă, iar ghidul de instalare ajută utilizatorul să-l seteze pentru performanţa Wi-Fi extremă, în timp ce panoul frontal indică statusul serviciilor active.

Mai multe informaţii despre Connect Box AICI.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mucea Mucea
    Si la mine au avut nevoie de 5 zile pt a repara Internetul.

Trimite un comentariu

sus