Skip to main content

Pascal Bruckner, invitat mâine la Adevărul Live, emisiune moderată de Florin Ghioca

 
Pascal Bruckner, invitat mâine la Adevărul Live, emisiune moderată de Florin Ghioca

Celebrul scriitor francez Pascal Bruckner este invitatul ediţiei de mâine a emisiunii online Adevărul Live, moderată de Florin Ghioca. Interviul este transmis în direct, începând cu ora 11.00, pe platforma adevarul.ro/live .

Publicitate

Scriitorul va povesti despre prima sa piesă de teatru, o comedie scrisă anul acesta şi intitulată „Crăciun la palat”. Aceasta va fi lansată în premieră mondială chiar mâine la cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Independent UNDERCLOUD care are loc în Bucureşti zilele acestea.

Pascal Bruckner este un scriitor francez faimos pentru cărţile sale precum „Luni de fiere”, „Casa îngerilor” sau „Fanaticii apocalipsei”.

„Crăciun la palat” - o comedie politică care prezintă Franţa contemporană – este prima sa piesă de teatru pe care a ales să o lanseze în România. Ea este transpusă de Chris Simion într-un spectacol – lectură care adună o distribuţie de prestigiu formată din Pascal Bruckner, Marian Râlea, Răzvan Vasilescu, Dana Dogaru, George Ivaşcu şi Vlad Logigan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus