Skip to main content

Premieră cu Premier League. Eurosport va avea în România prima emisiune produsă local

 
Premieră cu Premier League. Eurosport va avea în România prima emisiune produsă local

Postul paneuropean Eurosport, prezent şi în România, va avea din luna august, prima emisiune locală. Este vorba de programul de analiză Premier League Magazin, ce va fi difuzată din 15 august, de la 20.30, în fiecare luni.

Publicitate

Emisiunea, care va analiza cele mai importante momente ale săptămânii, în Premier League, va fi prezentată de Dan Chilom, fondator şi antrenor al şcolii de fotbal care îi poartă numele. El îl va avea pe Costin Ştucan, redactor-şef ProSport, invitat permanent.

Emisiunea va precede meciul serii de luni de 20.30, din Premier League. Emisiunea va fi filmată într-un studio închiriat de la Dolce Sport, au declarat reprezentanţii Eurosport, într-o întâlnire cu presa.

Mircea Medaru, Head of Sports pentru Europa Centrală & de Est la Discovery:

„Odată cu rebrandingul, dorim ca Eurosport să se adreseze direct fanilor din România, în cazul nostru. Şi asta se face în România prin continuare achiziţiei Premier League, pentru încă trei sezoane, asocierea imaginii lui Ilie Năstase cu turneul de la Roland Garros şi achizitia pe încă trei ani a drepturilor de difuzare de la Wimbledon.

Suntem decişi să mergem mai departe şi să dezvoltăm noi produse pentru fanii din România, care să le alimenteze pasiunea. Din acest sezon producem un talk show local, în Bucureşti, care va fi difuzat pe Eurosport în prime-time şi care se va chema Premier League Magazin”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Sa fi in anul 2016 si sa nu difuzezi o asemenea competitie in HD este pur si simplu lipsa de respect. Mai bine se vede pe streamurile piratate de pe internet. Au mai cumparat si drepturile pentru Wimbledon. Imi imaginez deja cum va arata transmisia de acolo. Trist !
  • geo geo
    Astia de la Eurosport sa fie mai modesti...cica nu vor transmite meciurile de duminica. Acestea se vor regasi insa la Dolce Telekom. Duminica asta este un meci tare - Arsenal - Liverpool - pe care Eurosport il va rata.
  • bau bau bau bau
    programul meciurilor e pe sait, de exemplu nema Arsenal-Liverpool meciul de duminica la Eurosport
  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    Pana la urma cate meciuri transmite eurosport si cate dolce sport
  • geo geo
    PL se difuzeaza doar pe Eurosport 1 Romania - care este SD.
    Eurosport 1 HD este Eurosport International. Care nu difuzeaza PL.
    Ci MLS care chiar nu stiu daca intereseaza multa lume.

    Apropo, domnilor de la Eurosport, ati cumparat drepturi exclusive ptr Romania ptr PLeague ori 2 - 3 meciuri din etapa vor fi transmise si de Dolce Telekom ?
  • d d
    Premier League transmisa in SD!
    MLS transmisa in HD!
    Bundesliga 2 transmisa in HD!
    Fotbalul din Polonia in HD!

    Mentalitatea Eurosport spune tot!
  • circo circo
    @bau bau
    muta-te la Akta, aia nu au in grila Eurosport.
  • bau bau bau bau
    mare tam - tam pentru nimic. Eurosport nu va transmite toate meciurile dintr-o etapa, va transmite si Dolcesport cateva meciuri pe etapa. Calitatea transmisiei va fi SD, ceea ce nu intalnim in nici o tara din Europa !! Deci sunteti demni de mila nu de laude...Sper sa iesiti din grila RDS sa nu mai platesc din banii mei de abonament pentru un post ce isi bate joc de abonati
  • Hercules Hercules
    F - meciurile din Premier League se vad doar pe Eurosport 1 SD. Asa este inca din primul an de cand au luat ei drepturile si probabil asa o sa ramana in continuare, din pacate. Cand e meci din Premier League, pe HD se transmite alt program.
  • geo geo
    Marian si Baldi - Au cumpărat pentru 2018 și pentru următoarele ediții.

    F - Premier League a fost difuzat doar pe Eurosport 1 SD până acum. În urmă cu câteva luni promiteau că vor transmite meciurile și în ***, într-un parteneriat cu Telekom parcă. De atunci nu au mai ”mișcat” nimic în acest sens.
  • F F
    @ Hercules : exista eurosport HD si eurosport 2 HD. vrei sa zici ca nu transmit pe astea? au anuntat ei asa ceva? ar fi ciudat.
  • baldi baldi
    cel mai mare post european de sport sa nu transmita ultimele 2 olimpiade= cea de iarna de la Soci si cea in desfasurare de la Rio= este o mare rusine si de neiertat; nu se compara calitatea transmisiunilor si a comentariilor cu cele ale tvr; inteleg sa nu transmiteti campionatele europene sau mondiale de fotbal, dar JO nici o secunda macar in direct este ceva incredibil....
  • Hercules Hercules
    Sa cumperi drepturile pentru o competitie atat de importanta precum Premier League, pentru ca mai apoi sa-l oferi spre vizionare in SD, nu este demn de un post precum Eurosport. Poti face oricate emisiune de dezbateri si analiza, dar daca transmisia meciului nu se ridica tehnic la inaltimea vremurilor pe care le traim, e tot degeaba... HD, domnilor de la Eurosport. Acolo incepe alimentarea pasiunii.
  • marian marian
    Era singurul post care ma uitam cu placere . dar vad ca baga si pe acest post fotbal la greu , . rusine Eurosport o sa ajungeti un post de nisa CM de ciclism de ce nu l da ti sau de ce nu a ti cumparat Olimpiada

Trimite un comentariu

sus