Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei continuă "dezinfectarea" Hexi Pharma: Produsele analizate "Au omorât toţi viruşii, toţi microbii"

 
PRESA DE AZI. Evenimentul zilei continuă "dezinfectarea" Hexi Pharma: Produsele analizate "Au omorât toţi viruşii, toţi microbii"

Evenimentul zilei continuă seria articolelor de "spălare" a firmei Hexi Pharma, care a fost implicată în primăvara acestui an într-un scandal ce a zguduit sistemul de sănătate, pornit de la o anchetă realizată de jurnalistul Cătălin Tolonat şi echipa sa.

Publicitate

Ziarul patronat de Dan Andronic scrie pe prima pagină că biocidele Hexi Pharma sunt eficiente.

„Dezvăluiri stupefiante din Dosarul Condrea. 'Au omorât toţi viruşii, toţi microbii şi toţi fungii! Toate produsele Hexi Pharma analizate la Cantacuzino au acţiune bactericidă şi fungicidă!'", titrează EVZ pe coperta ediţiei de astăzi.

Evenimentul zilei scrie că "a intrat în posesia unor informaţii incendiare legate de testarea biocidelor de la Hexi Pharma la Institutul Cantacuzino din Bucureşti".

"Surse judiciare ne-au dezvăluit că autorităţile au ridicat probe sigilate de la depozitul din Mogoşoaia şi din mai multe spitale, le-au testat eficienţa şi au constatat că biocidele Hexi Pharma au trecut proba bacteriologică", mai notează EVZ.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Doctorul Menci, la un pas de eliberare". Condamnat în 2014 la 8 ani de închisoare, nutriţionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) ar putea fi eliberat curând, pentru că a arătat 'comportament disciplinat şi dovezi temeinice de îndreptare' şi pentru lucrările scrise în spatele gratiilor.

Evenimentul zilei: "Satele în care ajungi pe trepte de salcâm". Comuna Cornereva, din Caraş-Severin, adună nu mai puţin de 40 de sate risipite în Munţii Cernei. Două dintre ele, Scărişoara şi Ineleţ, au în comun o scară de salcâm, legată de peretele muntelui, care te duce sus, pe platoul unde le găseşti pe amândouă.

România liberă: "Mugur Isărescu, luat la întrebări". Economistul Răzvan Orăşanu, care se alătură de astăzi echipei de editorialişti ai ziarului, a făcut o analiză a problemelor cu care se confruntă Banca Naţională a României, adresând public un set de întrebări care vizează subiecte sensibile din mandatul de peste două decenii al guvernatorului Mugur Isărescu.

Gazeta Sporturilor: "Hai cu Europa League!". Roş-albaştri au retrogradat oficial din Liga Campionilor. Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa e programată mâine, la prânz. Formaţia lui Reghe se va afla în urna a doua.

Click!: "Ce fericită este Teo lângă noul ei şofer!". Câtă poftă de viaţă are Teo Trandafir! Fotoreporterii Click au surpins-o râzând la braţul unui tinerel, despre care spune că-i este doar şofer!

Libertatea: "Răducu Mazăre nu şi-a revenit complet după arestarea tatălui său. I-a căzut părul şi a ajuns la psiholog."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sonia sonia
    EVZ este acelasi ziar care anunta ca s-a descoperit o sirena?? in material erau si poze..documentat ! :))

Trimite un comentariu

sus