Skip to main content

Radio Guerrilla, primele schimbări din grilă. Emisiunea Sound of Science iese de pe post

 
Petru Stratulat (foto stânga) şi Sorin Badea (dreapta) - Sursa foto: Sound of science
Petru Stratulat (foto stânga) şi Sorin Badea (dreapta) - Sursa foto: Sound of science

Radio Guerrilla, la prima emisiune eliminată din grilă, de când a revenit On Air. Este vorba de Sound of Science, emisiune de ştiinţă prezentată de Petru Stratulat şi Sorin Badea, care a avut vineri, 29 iulie, ultima ediţie.

Publicitate

Motivul? „Ne-am dat seama că 10.00 - 13.00 este un segment ascultat de foarte multă lume şi nu puteam să-i obligăm pe toţi să asculte ştiinţă”, a explicat Mihai Dobrovolschi, cel care este şi directorul de programe al Guerrila, la matinalul de luni dimineaţa.

În locul emisiunii, a intrat Guerrilla HUB, prezentată de Sorin Badea, unul dintre cei doi prezentatori ai Sound of Science.

Petru Stratrulat va trece în weekend, cu emisiunea Siesta Weekend cu Petru, pe care acesta a mai realizat-o la Guerrilla şi înainte de retragerea licenţelor de către CNA.

Proiectul Sound of Science va rămâne, însă, online.

Contactat de Paginademedia.ro, Petru Stratulat a declarat:

„Proiectul Sound of Science continuă în online, unde avem site-ul Sound of Science.info cu peste 1.500 de articole despre ştiinţă, un site care-si va continua misiunea de a face Ştiinţa cool în România.

Vom realiza podcasturi video pe care le vom publica acolo. Aşadar, Sound of Science va rămâne un reper în domeniul popularizării Ştiinţei în România.

A fost cel mai frumos proiect radio din viaţa mea, dar a trecut şi va rămâne o amintire superbă. Radio fac din pasiune, iar proiectele pe care le încep reflectă asta”.

Emisiunea Sound of Science a fost lansată la Gold FM, în noiembrie 2014, şi difuzată până în decembrie 2015. Emisiunea a fost reluată în 30 mai, odată cu lansarea Guerrilla.

Mihai Dobrovolschi, despre scoaterea emisiunii de pe post:
„Sound of science e o emisiune foarte faină şi mie mi-a plăcut foarte mult. La un moment dat, însă, ne-am dat seama că 10 - 13 este un segment în care ascultă foarte multă lume, şi nu putem să-i obligăm pe toţi să asculte ştiinţă. Ăsta a fost singurul motiv, nu pentru că emisiunea nu ar fi fost bună. Poate îi găsim un alt loc, într-o zi, vedem.”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Irissa Irissa
    ceva banuti murdari in fm???
  • dorina corpade dorina corpade
    @livia pila
    Nu te teme, Livia, Irina Radu are competenta necesara pentru a face singura emisiuni pe teme ...controversate.
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    Si mie imi pare rau ca nu mai exista. Poate vor gasi totusi o solutie ca emisiunea sa fie in weekend sau macar vineri.
  • Florin Florin
    Asta e motivul pentru care nu ii ascultam in fiecare zi nici cand erau la Gold. Cu siguranta contine lucruri interesante, dar la un moment vrei sa auzi diverse informatii. E ca in spotul ala cu sarmalele, zi de zi sarmale.
  • livia pila livia pila
    De ce nu i se creeaza lui Liviu Mihaiu emisiunea Guvernator pentru un milion? O va sustine cu maxima competenta! Invitata permanent: Irina Radu de la TVR
  • geo geo
    Încet, repede și ușor încep băieții să scoată din grilă emisiunile din dosarul cu care s-au prezentat la CNA pentru obținerea licențelor...ceea ce nu mi se pare OK.

Trimite un comentariu

sus