Skip to main content

Răzvan Căpănescu lasă Leo Burnett România pentru McCann Praga

 
Răzvan Căpănescu lasă Leo Burnett România pentru McCann Praga

Răzvan Căpănescu, care până de curând a ocupat funcţia de Chief Creative Officer la Leo Burnett Group, trece de luna aceasta pe aceeaşi funcţie la McCann Praga, scrie IQads.

Publicitate

El s-a mutat deja la Praga, unde îşi au sediul toate diviziile McCann Worldgroup pe care Căpănescu le va conduce din punct de vedere creativ: McCann, McCann Digital si Momentum, mai arată sursa citată.

“Am aflat despre Răzvan de la unul dintre clienţii noştri cheie, care i-a fost şi lui client în Bucureşti în urmă cu câţiva ani. Am fost foarte impresionaţi încă de la primele contacte, iar acum, că ştim şi mai bine întreg parcursul lui profesional şi portofoliul spectaculos, suntem foarte mândri că se alătură echipei noastre manageriale. Ne doream la conducerea creativa un lider adevarat şi suntem convinsi că am găsit unul”, spune Jan Binar, CEO McCann Worldgroup Prague.

Capanescu are o experienta de aproape 20 de ani în comunicare, dintre care 12 ca director de creatie, fiind pe rând la conducerea creativilor unor firme precum Ogilvy, Publicis şi, din octombrie 2014 până în prezent, Leo Burnett.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus