Skip to main content

Realitatea Media a mai pierdut o licenţă radio, Realitatea FM Litoral

 
Realitatea FM
Realitatea FM

Realitatea Media a pierdut licenţa pentru canalul Realitatea FM Litoral (98,9 MHz, Mangalia) din cauza întreruperii emisiei pentru mai mult de 90 de zile.

Publicitate

Într-o adresă primită de CNA la finalul lunii iunie, Realitatea Media solicita acordarea unui termen suplimentar de 10 zile, peste cele 90 de zile prevăzute de lege, pentru a remedia nişte probleme tehnice care îi împiedică să emită.

Consiliul a spus ferm că o astfel de prelungire nu este legală şi că în situaţia de faţă nu poate constata decât faptul că postul de radio a depăşit termenul de 90 de zile fapt care duce automat la ridicarea licenţei.

Monica Gubernat a supus la vot ridicarea licenţei Realitatea FM Litoral, care emitea din Mangalia, pentru că “nu se poate prelungi un termen legal”, iar postul nu şi-a reluat emisia după cele 90 de zile de întrerupere.

Propunerea ei a fost votată de şapte dintre membrii prezenţi la şedinţă (Lorand Turos,Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Radu Călin Cristea), iar Dorina Rusu a fost împotrivă pe motiv de procedură.

Postul Realitatea FM Mangalia nu mai emite din 29 martie 2016 şi ar fi trebuit să reintre în FM începând de pe data de 17 iunie.

Realitatea Media a pierdut, pe data de 19 mai, şi licenţa pentru staţia de radio Realitatea FM din Sibiu din cauză datoriilor la bugetul de stat şi a lipsei unui plan de reorganizare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că societatea Realitatea Media a intrat în insolvenţă în septembrie 2011.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu_133 Silviu_133
    Tineti cont ca si televiuziunea trebuia inchisa de mult .Asa ca totul e politic daca il ai pe GUSA in spate
  • Bogdan Bogdan
    In Costesti jud Arges au avut emisia oprita 2 ani pe 94.8 FM si nu le-a fost retrasa licenta, din primavara au reluat emisia dar mai mult sta in blank.
    Realitatea mai emite doar in Bucuresti si Cluj.
  • qwerty qwerty
    sper să le piardă pe toate. nu are ce căuta în FM un post de televiziune. să lase locul celor care vor să facă radio.

Trimite un comentariu

sus