Skip to main content

Robert Downey Jr va juca într-un serial HBO, scris de creatorul producţiei True Detective

 
Robert Downey Jr va juca într-un serial HBO, scris de creatorul producţiei True Detective

HBO pregăteşte un serial dramă în care Robert Downey Jr. îl va juca pe atipicul detectiv-avocat Perry Mason, anunţă postul de filme.

Publicitate

Serialul urmează să fie scris de creatorul lui “True Detective”, Nic Pizzolatto. Proiectul e gândit în sezoane scurte de tipul “True Detective”, care a avut câte 8 episoade per sezon. Sezoanele vor fi filmate în funcţie de programul lui Downey şi de subiectele găsite, mai arată sursa citată.

Personajul Perry Mason, un detectiv-avocat atipic, a fost creat de Gardner la începutul anilor '30. Mason a apărut în peste 80 de romane şi povestiri, într-un serial radiofonic şi şase filme în anii '30, o bandă desenată în anii '50, un serial laureat cu Emmy ce îl avea pe Raymond Burr drept protagonist şi care s-a difuzat din 1957 în 1966, un nou serial ce s-a difuzat doar un an, din 1973 în 1974, şi aproximativ 20 de filme de televiziune difuzate în anii '80 şi '90.

Proiectul face parte din contractul lui Pizzolatto semnat cu HBO, contract ce implică şi un potenţial al treilea sezon de “True Detective”. Producătorii executivi ai serialului sunt Pizzolatto, Team Downey şi Joe Horacek.

Acest rol va marca revenirea lui Downey în televiziunea de cursă lungă – ultima sa apariţie de acest tip a fost în “Ally McBeal”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doc Doc
    E combinatia ideala de minti geniale! de abia astept s apara!

Trimite un comentariu

sus