Skip to main content

Robert Redeleanu, şeful UPC România, preia şi conducerea UPC Ungaria, de luna viitoare

 
Robert Redeleanu - CEO UPC Romania. Foto: UPC Romania
Robert Redeleanu - CEO UPC Romania. Foto: UPC Romania

Robert Redeleanu, şeful UPC România, va prelua şi conducerea UPC Ungaria, din 1 septembrie 2016, şi va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din ambele ţări, a anunţat miercuri operatorul de comunicaţii prin cablu, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Robert Redeleanu îşi va desfăşura activitatea de la biroul din Bucureşti, cele două companii continuând să opereze ca entităţi separate. În acest nou rol, Robert Redeleanu îi succede lui Magnus Ternjo, actualul CEO UPC Ungaria, care a decis să părăsească Liberty Global, după o carieră de 15 ani în cadrul grupului.

Despre noul şef şi pe operaţiunile UPC Ungaria

Robert Redeleanu s-a alăturat echipei UPC România în anul 2013, în poziţia de Chief Marketing Officer (CMO), după mai bine de 15 ani petrecuţi în industria bunurilor de larg consum, atât în România, cât şi în afara ţării. De la 1 iulie 2015, Robert Redeleanu este CEO al UPC România.

De-a lungul timpului, a ocupat diferite poziţii de management în marketing şi marketing operations. A condus Scandia Foods din poziţia de CEO (2009-2011), iar între 2006 şi 2009, a deţinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Anterior (2004-2006), Robert a lucrat în industria de telecomunicaţii, fiind Director de Marketing pe România pentru operatorul Telemobil.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus