Skip to main content

Rock TV şi Magic TV sunt pregătite de lansare. CNA a aprobat intrarea în emisie

 
Rock TV şi Magic TV sunt pregătite de lansare. CNA a aprobat intrarea în emisie

Două noi televiziuni vor intra curând pe piaţă. Canalele muzicale Rock TV şi Magic TV, deţinute Kiss TV Music SRL (controlată de compania Antenna Group), sunt pregătite de lansare. Consiliul Naţional al Audiovizualului a votat astăzi decizia de autorizare a celor două posturi care le permite să intre în emisie.

Publicitate

La jumătatea lunii trecute, cele două canale se aflau în discuţii cu mai mulţi operatori de cablu pentru a fi retransmise.

În primă fază, Rock TV şi Magic TV se vor regăsi în grila operatorilor UPC România, INES GROUP şi Orange , dar oficialii companiei Antenna Group, care deţine posturile, sunt în discuţii şi cu celelalte companii de distribuţie de pe piaţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Totodată, Rock TV şi Magic TV, extensii în televiziune ale posturilor de radio omonime, vor putea fi recepţionate pe site-urile Rock FM şi Magic FM.

Posturile Rock TV şi Magic TV au primit licenţa de la CNA în luna ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cea mai mare parte a programului celor două posturi va fi dată de videoclipuri reprezentative pentru fiecare format în parte, asemănătoare cu playlisturile celor două radiouri.

Romeo Repta, director de reţea la AG Group compania deţinută de Antenna Group, a declarat, în faţa membrilor CNA, la obţinerea licenţei:

„Este un vis de al nostru mai vechi de a transpune în audiovizual cele două canale Magic FM şi Rock FM.
Este un business care va aduce mai multă notorietea şi posturilor de radio, dar în acelaşi timp va crea un spaţiu pentru promovarea artiştilor români.
Acesta este ţinta noastră, de a scoate două televiziuni în care artiştii români în principal să aibă o zonă, o platformă de exprimare.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihail mihail
    La INES au intrat Magic TV HD și Rock TV HD.
  • Bogdan Bogdan
    Sper sa fie preluate de cati mai multi operatori de cablu, in Romania avem putine posturi tv cu muzica.
  • an an
    Poate le baga si pe Digi (cablu/digital)- ne sunt de ajuns digi pentru 41 de judete si alte chestii , digi animal nu animal planet si alte inventii

Trimite un comentariu

sus