Skip to main content

Sezonul opt din Game of Thrones va fi ultimul

 
Foto: Helen Sloan/AP
Foto: Helen Sloan/AP

HBO a confirmat faptul că sezonul opt al serialului-fenomen Game of Thrones va fi şi ultimul, potrivit c21media.net.

Publicitate

„Numărul de episoade pentru al optulea sezon nu a fost determinat”, a declarat sâmbătă Casey Bloys, şeful de programe de la HBO, la conferinţa de vară organizată de Asociaţia Criticilor de Televiziune de la Los Angeles.

„Vom face ceea ce ne vor spune producătorii. Suntem deschişi către seria a opta, nici producătorii nu se opun, însă pentru moment nu există planuri concrete în acest sens (...) Credeţi-mă, dacă aş putea să conving echipa din spatele serialului să facă mai mult, aş mai face încă zece sezoane. Vom ţine cont însă de ceea conducerea poate să facă pentru a crea un show de cea mai bună calitate”, a adăugat Casey Bloys.

Zvonurile privind finalul seriei produse de HBO după 8 sezoane vine în contextul în care producătorii au decis să scurteze sezonul şapte şi să îl lanseze mai târziu decât de obicei.

Lansarea celui de-al şaptelea sezon din Urzeala Tronurilor este prevăzută pentru vara viitoare şi nu în luna aprilie, aşa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum.

În plus, noua serie a producţiei fantastico-medievale marca HBO va avea doar şapte episoade în loc de zece cât avea de obicei, conform unui anunţ făcut de HBO, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus