Skip to main content

Supercupa Europei, Real Madrid - Sevilla, marţi în direct la Pro tv şi Dolce sport

 
Foto: walesonline.co.uk
Foto: walesonline.co.uk

Supercupa Europei, 100% spaniolă pentru al treilea an la rând. Real Madrid şi Sevilla îşi dispută trofeul marţi, începând cu ora 21.45, în direct la Pro Tv, Pro Tv HD şi Dolce sport 1. Partida se va desfaşura la Trondheim, în Norvegia.

Publicitate

Cele două echipe s-au întâlnit şi în 2014 în cadrul aceleiaşi competiţii. Atunci, Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-0. Sevilla este la a treia tentativă consecutivă de adjudecare a trofeului de Supercampioană a Europei. Anul trecut, echipa câştigătoare a trei cupe consecutive Europa League, a pierdut cu scorul de 5-4 în faţa echipei Fc Barcelona.

Real Madrid joacă din postura deţinătoarei trofeului UEFA Champions League 2016, cu un palmares-record total de 11 cupe ale celei mai importante competiţii fotbalistice europene.

Fc Sevilla participă din postura de deţinătoare a trofeului Europa League 2016, cu un palmares total de cinci trofee UEFA/ Europa League.

Ce vor difuza principalele posturi de televiziune pe acelaşi interval de timp?

  • TVR 1 are programate competiţii din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016. De la ora 20.25 va difuza LIVE baschet masculin: Spania – Brazilia, iar de la ora 22.00 competiţia de gimnastică feminină, pe echipe.
  • Antena 1 are programate două redifuzări pe intervalul meciului Real Madrid – Fc Sevilla. Este vorba de “IUmor”, de la ora 20.30 şi “Insula iubirii”, de la ora 22.30.
  • Kanal D va difuza pe acelaşi interval serialul turcesc “Guneş”, începând cu ora 20.00. De la ora 22.30 este programată o redifuzare a emisiunii de divertisment „Ne vedem la tribunal”.
  • Prima TV a programat o redifuzare a emisiunii culinare “Academia lui Horia” de la ora 20.30, iar de la ora 22.00 pe grila postului va rula de asemenea o redifuzare a emisiunii “Neam legat”.
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petryca92 petryca92
    toate meciurile de play-of se vad la dolce inclusiv meciul Steaua-Manchester City care va fi si la dolcesport si la protv
  • Iuli Iuli
    Ne dati audienta emisiunilor/serialelor/talk-show-urilor pe luna iulie, daca pe celelalte luni nu le dati?
  • Adi Adi
    Adica avem iar liga campionilor si europa league doar la Telekom-Dolce ? Si un meci la Pro ?Inseamna ca si Steaua-Manchester e tot la ei.

Trimite un comentariu

sus