Skip to main content

TVR a semnat un acord cu Federaţia Română de Handbal. Ce meciuri vor difuza posturile publice

 
TVR a semnat un acord cu Federaţia Română de Handbal. Ce meciuri vor difuza posturile publice

TVR va transmite în exclusivitate meciurile de acasă ale naţionalelor de handbal, precum şi Supercupele României. De asemenea, românii vor vedea la TVR partide din Ligile Naţionale, conform unui acord între Televiziunea Română şi Federaţia Română de Handbal.

Publicitate

Primele meciuri, pe 30 şi 31 august, la TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova, respectiv 3 septembrie, la TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova.

Reamintim că posturile Dolce Sport şi Digi Sport au achiziţionat drepturile de difuzare pentru Campionatul National de Handbal feminin si masculin (câte două opţiuni pe etapă), precum şi pentru Cupa Romaniei, pentru următorii doi ani, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce meciuri va transmite TVR

Televiziunea Română şi Federaţia Română de Handbal au ajuns la un acord privind încheierea unui contract pe două sezoane, 2016-2017 şi 2017-2018.

TVR va transmite în exclusivitate partidele jucate de echipele reprezentative de seniori pe teren propriu, fete şi băieţi, precum şi următoarele două ediţii ale Supercupei României, masculin şi feminin.

De asemenea, posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) vor difuza în următorii doi ani partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională feminină şi Liga Naţională masculină. Aceste competiţii vor fi transmise inclusiv în Republica Moldova.

Emil Hossu-Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive al Televiziunii Române:

„E un pas important pentru handbal şi pentru TVR, care revine în prim-planul transmisiunilor sportive interne în anul în care a oferit românilor cea mai importantă competiţie a planetei, Jocurile Olimpice de la Rio. Handbalul continental de top va fi prezent la TVR în luna decembrie, odată cu startul Campionatului European feminin din Suedia, turneu care va fi difuzat exclusiv.

Cu siguranţă, fanii handbalului din România şi cei din Republica Moldova vor fi aproape de sportul de echipă cu cele mai importante rezultate internaţionale din istorie, accesibil acum tuturor”, precizează Emil Hossu-Longin.

Programul primelor transmisiuni:

  • marţi, 30 august, ora 16.00, la TVR 2, HC Dobrogea-SCM Politehnica Timişoara, Liga Naţională masculină, etapa 1;
  • miercuri, 31 august, ora 16.00, la TVR 2, CSM Focşani-Steaua Bucureşti, Liga Naţională masculină, etapa 1;
  • sâmbătă, 3 septembrie, ora 17.00, la TVR 1, CSM Bucureşti-HCM Roman, Supercupa României, feminin;
  • sâmbătă, 3 septembrie, ora 21.00, la TVR 1, Dinamo Bucureşti-CSM Bucureşti, Supercupa României, masculin.

TVR va transmite în exclusivitate şi Campionatul European, care va avea loc în luna decembrie, în Suedia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ivan Augustin-Florian Ivan Augustin-Florian
    Felicitari TVR pentru transmisiunea meciurilor de handbal de mana a treia și ignorarea Campionatului Mondial de handbal feminin este dovada graitoare de respect fața de romani iubitori de handbal și platitori ai taxei TVR !
  • dorina corpade dorina corpade
    Oare nu ii e rusine acestui Hossu-Longin sa vorbeasca despre JO dupa ce calitatea transmisiunilor, programarea, comentariile au fost deplorabile? O minima decenta s-ar impune. Hossu_longin e defectiv de asa ceva. Numit in post la presiunile ilustrei sale mame, numitul Hossu e interimar pe viata. Caci legile in TVR nu sunt respectate.
  • mile mile
    livia , consiliul a aprobat
  • livia pila livia pila
    Face doamna irina Radu cu banii TVR numai ce vrea? Consiliul de Administratie al TVR nu are nici o parere? O lasa pe aceasta doamna sa isi duca la capat misiunea de a aduce la faliment institutia noastra? Ca de baiatul Hossu nu mai zic nimic. Nu poate. Nu il duce capul. E baiatul mamei sale.
  • geo geo
    Campiona continentală de handbal feminin CSM București nu se va vedea în meciurile de campionat la TVR. În schimb, vor putea fi văzute aproape în fiecare etapă Corona, Zalăul, Ploieștiul, Craiova, Romanul și Brăila, cu audiențe modeste.
  • Adi Adi
    Daca pe acest Hossu il inteleg ca vrea sa ascunda cel mai imoortant lucru, si anume ca TVR va transmite optiunile DOI si PATRU, adica niste meciuri cu 0,01 rating la TVR, nu inteleg autoarea articolului, care a preluat stirea de PR fara sa intrebe nimic. Nu e problema intra si acesta la contractele paguboase ale TVR. Unde e o gaura de 100 de milioane de euro ce mai conteaza un contract prost al acestui incapabil Hossu.

Trimite un comentariu

sus