Skip to main content

TVR schimbă ora de difuzare pentru principalul Telejurnal pe durata Olimpiadei de la Rio

 
TVR
TVR

Telejurnalul TVR, programat în mod normal de la 20.00, a fost devansat. Astfel, începând din 6 august, principalul program de ştiri al televiziunii publice, va fi la aceeaşi oră cu Ştirile Pro TV şi Observatorul Antenei 1, 19.00.

Publicitate

Totodată, Telejurnalul de la 14.00 va fi de la ora 13.00. Schimbările sunt valabile doar pe perioada Olimpaidei de la Rio.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    @Livia Pila Cand frustrarea pune stapanire pe creierul tau de TVR-ist trist ce poti sa mai faci? Mai ales cand nu mai ai argumente si te simti apostofata, ce mai poti sa faci? Sa numeri virgulele sau sa faci analiza gramaticala. Doar atat poti, crede-ma.........Deontoloaga obosita ce esti........
  • livia pila livia pila
    @dygi Invata să pui virgulele si vorbim după aceea. Eu cu *** nu vorbesc. Ii ajut sa se inscrie la liceul seral. I-am propus acest lucru si lui Stelian Tănase. Te fac coleg de clasă cu el?
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    @Livia Pila Am urmarit comenturile tale, si pari genul de frustrata, ce le stie pe toate. Mai trist este ca te crezi un fel de miez, si ii jignesti gratuit pe toti. Daca toti angajatii TVR sunt dupa chipul si asemanarea ta, chiar va meritati soarta. Cu cat de mult te straduiesti sa pari inteligenta, cu atat de mult semeni cu o mahalagioaica, tare in gura si proasta in meserie.
  • livia pila livia pila
    Saracul Dygi Becaly e ...becalizat!
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Constat ca aici, comenteaza de bine, angajatii TVR. Cum poti sa vezi precum un cal, drept inainte, si sa sustii ca Televiziunea Romana are emisiuni de calitate, cata vreme se uita la ei doar angajatii si eventual rudele lor. Am uitat de cei din provincie care nu au acces la cablu tv si saracii, nu au alternativa. Sincer, va meritati soarta tristilor.........
  • Cyberblue Cyberblue
    Telejurnalul e OK. Cine susține contrariul să vină cu argumente.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Cine e dl. director Mile? Nu erau de ajuns Irenke, Gherghescu, Oana, Carla, cercetatul penal Zgabercea, mai nou Calota, Emilutul mamei Emilutul?
  • mile mile
    vai ce se supara marean , crede ca daca el se uita crime si violuri , toti sunt ca el , in ce tara traim
  • marian marian
    Livia pila daca esti academician de ce nu te faci presedinte sau du te la TVR sa te faca presedinte ca vad ca esti tare desteapta ,du te te rog si canta la alta masa si nu mai cuvanta atita ,sa nu uit i al si pe mile director , fara suparare m i se rupe de ce spui tu cu ortografia
  • livia pila livia pila
    @Marian Se vede dupa ortografie ca esti din familia Taraf tv. Unicul post pe care il poti intelege. Invata, Mareane, cum se scrie corect imperativul LASA-NE si pe urma mai discutam. Iti propun sa te inscriu si pe tine la liceul seral cum i-am propus si fostului presedinte al TVR, Stelian Tanase.
  • mile mile
    sa nu spui ca te uiti la crime si violuri , crezand ca alea conteaza si sunt relevante, mareane
  • marian marian
    LIVIA PILA FA TU FRUMOS SI DU TE SI TE CULCA SI LASANE PE NOI CU TELEJURNALELE TALE DE DOI LEI
  • livia pila livia pila
    @Una . Pe ea o cheama Ligia Munteanu. Iar tu ramii doar UNA:
  • una una
    livia pila, a avea dicţie şi a nu te bâlbâi nu te face un prezentator de ştiri super-profi. mi se pare dezgustător când o văd pe Ligia Munteanu prezentând ştiri despre tot felul de nenorociri afişând un zâmbet imperturbabil.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    De acord cu Livia Pila. Telejurnalele sunt excelente. Mihai Constantin e un prezentator de top și a crescut extraordinar și Radu Tudor.

Trimite un comentariu

sus