Skip to main content

Un nou serial turcesc la Acasa TV. Producţia Vieţi schimbate înlocuieşte telenovela Trandafirul negru

 
Un nou serial turcesc la Acasa TV. Producţia Vieţi schimbate înlocuieşte telenovela Trandafirul negru

Postul Acasă TV va introduce în grila sa de luna viitoare un nou serial turcesc. Este vorba de producţia Vieţi schimbate care va înlocui telenovela Trandafirul negru, ajuns la sezonul patru.

Publicitate

Noul serial va fi difuzat de Acasă TV începând din 5 septembrie, în prime-time, de luni până vineri, de la ora 19.00, potrivit acasatv.ro.

Despre noua telenovela turcească de la Acasă

Serialul prezinta viata lui Asiye, care traieste intr-un ghetou din Istanbul. Singura ei dorinta este sa aiba o viata mai buna. Asiye are o altercatie cu iubitul ei, care o paraseste deoarece este insarcinata, iar fata, impreuna cu sora ei, Mine, fuge din locuinta lor si cele doua fac autostopul pe o strada apropiata.

Masina in care urca fetele este cea a lui Cetin, un baiat extrem de bogat. El se cearta cu iubita lui, Selen, pe care o impinge din greseala de pe o stânca. Asiye este de fata, filmeaza cu telefonul intreaga scena si incepe sa-l ameninte pe Cetin, punându-si rapid planul in actiune: Mine va pretinde ca fata moarta, Selen, este sora ei, iar Cetin o va prezenta pe Asiye familiei sale ca fiind logodnica lui.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Cei de la Acasa nu si-au dat seama ca ei nu fac rating cu telenovele turcesti? Ca s-a nimerit ca Puterea destinului sa faca audienta, e altceva, si asta se datoreaza ProTV-ului pentru bagarea serialului in prime-time, daca era la Acasa din prima editie nu faceau ei asa audiente

Trimite un comentariu

sus