Skip to main content

„Vânătoare” de Pokemoni într-un mall din Bucureşti. Ce idee a avut un magazin

 
„Vânătoare” de Pokemoni într-un mall din Bucureşti. Ce idee a avut un magazin

O parfumerie din Bucureşti s-a decis să intre în „vânătoarea” de Pokemoni. Magazinul din AFI Cotroceni (Bucureşti) va amenaja, vineri, 5 august, un loc pentru jucătorii de Pokemon Go.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Este vorba de magazinul Douglas din Capitală. „Practic, în PokeGym-ul (locul în care utilizatorii se duelează pentru pokemoni) din faţa Douglas Afi Cotroceni vom pregati un loc special cu fotolii, limonadă şi cocktailuri astfel încât userii să se poata lupta pentru pokemoni şi în acelaşi timp să se simta bine”, spun reprezentanţii agenţiei United Media, care se ocupă de eveniment.

De asemena tot cei care vor participa la event vor primii cadouri de la Douglas.

Pentru cei care nu vor sa „intre in lupta”, magazinul Douglas va avea şi module de pokemoni pe care userii îi pot vâna în intervalul orar 16-20, doar vineri 5 august.

Dragoş Andronache, Head of Digital la United Media: „Ţinand cont de amploarea fenomenului, Pokemon Go este un tool care poate duce interacţiunea brand-consumator la un alt nivel. Conceptul de a amenaja un loc dedicat în cadrul PokeGym-ului din faţa Douglas Afi Cotroceni a venit din dorinţa de a ne apropia de consumatori într-un mod inedit şi neintruziv, mizând pe o experienţă unică”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus