Skip to main content

VIDEO. Noul sezon Vorbeşte lumea, mai lung cu o oră. Adela Popescu revine alături de Cove

 
VIDEO. Noul sezon Vorbeşte lumea, mai lung cu o oră. Adela Popescu revine alături de Cove

Emisiunea Vorbeşte lumea revine de luni, 29 august, la Pro TV. Cel de-al treilea sezon al emisiunii debutează într-un nou decor, iar lui Cove îi va sta alături din nou Adela Popescu, care s-a aflat în concediu de maternitate. În plus, partea a doua a emisiunii, care începe la ora 14.00, va fi cu o oră mai lungă.

Publicitate

Cât a lipsit de pe TV, Adela Popescu a fost înlocuită săptămânal cu câte o vedetă, care a prezentat emisiunea împreună cu Gabriel Coveşeanu. Astfel, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Nicoleta Luciu, Ruby şi Anisia Gafton au intrat pe rând în rolul de coprezentatoare în platoul emisiunii de la Pro TV. Reamintim că Adela Popescu a luat o pauză de la apariţiile pe TV la finalul lunii mai.

Emisiunea vorbeşte lumea este difuzată de luni până vineri, de la 11.30 la 13.00 şi de la 14.00 la 16.00. În sezonul anterior, partea a doua a emisiunii se încheia la ora 15.00.

Promo-ul noului sezon al emisiunii Vorbeste lumea

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iche Iche
    Cred ca Ce spun romanii ar merita o pauza, au avut toata vara. Daca le prelungesc emisiunea inseamna ca merge bine din pct de vedere al ratingului, nu ma asteptam
  • Iuli Iuli
    Maruta a ramas fara emisiune in luna septembrie.
  • R2D2 R2D2
    Coveşteanu se scrie cu doua "t"-uri
  • F F
    Dacă prelungirea cu încă o ora e permanenta atunci lecții de viață , ce spun romanii sau marută rămâne fără spațiu deci s ar putea sa fie ceva temporar.
  • mile mile
    au concurenta serioasa , vom vedea daca oamenii nu se plictisesc 4 ore pe zi

Trimite un comentariu

sus