Skip to main content

Adevărul Holding, fără director general

 
Dan Belcea
Dan Belcea

Plecare de la vârful grupului media deţinut de Cristian Burci. Săptămâna trecută, directorul general al grupului, Dan Belcea, a părăsit compania.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci a declarat că este vorba de "un mandat care a expirat" şi că "un nou director general va fi numit în termen de 30 de zile".

Atribuţiile de director general sunt exercitate, pentru moment, de administratorul special al companiei, Carmina Dumitrescu, numită de curând în această poziţie. Fostul administrator al Adevărul Holding, Cristina Dobrescu a demisionat din companie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dan Belcea a fost numit în poziţia de director general Adevărul Holding în luna septembrie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dan Belcea este un colaborator mai vechi de-al lui Cristian Burci, proprietarul Adevărul Holding. Belcea a ocupat de-a lungul timpului poziţii de management la Prima TV, Graffiti BBDO, International Railway Systems şi Protan. În urmă cu doi ani, a fost director al companiei CFR Marfă, dar a demisionat după o lună din această poziţie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ivan Ivan
    Carmina duce toate secretele epocii Patriciu-Imre. Initial concediata in toamna lui 2012, dupa care subtil reinstalata la carma, a asistat la toate manarelile facute in insolventa (Dumnezeu sa-l odihneasca pe Arin Stanescu)

    Fata mimeaza bine, are un discurs seducator pentru ageamii. Daca chiar te uiti in gura ei, este un manager juridic competent :).

    @CB: recunoaste, totul se rezuma la mutatu tzepei si la a gasi un fraier nou un poza: Niro, Adrian, acum Ostahie....

Trimite un comentariu

sus