Skip to main content

Andi Moisescu, la sezonul 24 cu Apropo TV. Când începe emisiunea

 
Andi Moisescu, la sezonul 24 cu Apropo TV. Când începe emisiunea

Apropo TV se întoarce cu sezonul 24, la Pro TV. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu va debuta duminică, 11 septembrie, de la 13:05.

Publicitate

Temele primei ediţii:

TrendBox – un serial cu invitaţi în studio, dedicat trendurilor tehnologice, şi nu numai, care ne ajută să înţelegem mai bine în ce lume complicată şi costisitoare trăim. În prima ediţie, tema de discuţie va fi jocul Pokemon Go.

101 Locuri – un serial de travel românesc, de colecţie, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii noştri de aur şi varii campioane absolute la gimnastică.

Pubfather – clasicul segment dedicat publicităţii, susţinut de Andi Moisescu şi invitaţii săi. În prima ediţie a acestui sezon aceştia vor discuta despre Cuminţenia Pământului şi „proverbiala noastră generozitate scoţiană”.

Next Gen este o rubrică dedicată artiştilor din noua generaţie. Primul din acest sezon va fi actorul Silviu Gherman.

Genericul Colecţiile Apropo TV reuneşte dezbaterile emisiunii, pe bază de controverse, umor şi invitaţi celebri. Primul pe listă este folclorul românesc neobişnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Miţa şi un fel de melodie dedicată unui primar care, din raţiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iuli, la cat se fura in romania , suma este derizorie , dar ea poate vanduta de stat mai tarziu , e o investitie buna , cat costa la noi un kilometru de autostrada , brancusi e chiar ieftin
  • Allex Allex
    Bravo Iuli , sunt de acord cu tine, prioritatea acestei tari nu e Cumintenia Pamantului!
  • Iuli Iuli
    Suntem un popor cu un procent foarte mare de analfabeti, ducem lipsa de scoli, spitale nu avem suficiente, infrastructura e destul de proasta, iar lumea incearca sa stranga 11 milioane de euro pentru "cumintenia pamantului", un bolovan total inutil. Asta-i Romania, o tara condusa de smecheri (hoti).

    Iar daca am inteles bine, doar 700.000 de euro s-au strans, iar statul roman pune 5.000.000 de euro. Astia sunt sanatosi la cap? Pentru o piatra caruia nimanui nu-i pasa? In loc sa se investeasca in ce trebuie in aceasta tara, ei investesc in bolovani inutili si neinteresanti.

    CARUI ROMAN II PASA DE CUMINTENIA PAMANTULUI? Nimanui! Iar cei care fac aceasta campanie, o fac pentru bani, nu pentru acel istoric al statuii.

Trimite un comentariu

sus