Skip to main content

Bogdan Nicolai revine pe radio: face Clubul de Seară la Europa FM

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

După o pauză de un an, Bogdan Nicolai revine în FM, din 5 septembrie. El va realiza la Europa FM emisiunea "Clubul de Seară", de luni până vineri, în intervalul 19:00 si 22:00.

Publicitate

Sezonul trecut, emisiunea de seară de la Europa FM a fost realizată de Toader Păun, care nu va mai fi pe post, dar va rămâne în grup pe funcţia de director online al Lagardere Group în Romania (Europa FM, Radio 21 and Vibe FM).

Bogdan Nicolai, despre revenirea pe radio:

"Abia aşteptam să mă întorc la radio, iar Europa FM este locul perfect. Am găsit o echipă veselă şi foarte unită. Este o onoare să lucrez alături de profesionisti ca Andreea Esca, George Zafiu, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Vlad Petreanu sau Ciprian Dinu.

Aşa cum mi-am obişnuit publicul fidel, emisiunea va conţine interviuri cu vedete, multă satiră, iar ascultătorii vor fi implicaţi atât de mult încât se vor simţi parte din echipă. Pe scurt, se va râde cu gura până la căşti", spune Bogdan Nicolai.

Despre Bogdan Nicolai:

  • Bogdan Nicolai este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti.
  • A fost director de programe la MTV România, a scris pentru revistele The ONE, ProMotor, Times New Roman şi scenarii pentru Vocea României.
  • În radio este cunoscut pentru farsele, rubricile şi personajele sale din emisiunile ProFM'sCOOL şi din matinalul "Alarma ProFM", pe care l-a prezentat între 2009 şi 2014.
  • Nicolai realizează şi emisiunea de cultură "Life Couch" la 'AlistMagazine.

Despre Europa FM

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nini madrid nini madrid
    l-am ascultat aseara. e alt nicolai dar suna foarte bine. e mai calm, mai linistit, dar cu caterinci la fel de bune.
  • Mihail Mihail
    Nu știu de ce mi se pare mie, că va fi mutat la matinal. Și Toader Păun va reveni seara
  • Cerasela Cerasela
    Cred ca e cea mai buna stire! Sunt curioasa cu ce ne va surprinde, erau celebre personajele cu care ne obisnuia in fiecare dimineata. Se radea cu gura pana la urechi, practic a fost o terapie emisiunea lui, nu aveai nevoie de cafea, de nimic, te scotea din orice stare de suparare. Bravo! Tare Europa FM :)
  • Catrinel Catrinel
    Succeees! Ce mistoooo!!! Adevarul e ca nu am mai deschis radioul de cand a plecat Nicolai de la matinal!
  • The Ugly The Ugly
    Un motiv in plus sa ascult Europa FM! Nicolai te ascultam in fiecare dimineata de la birou si-mi faceai zilele mai vesele. Acum te voi asculta seara in drum spre casa. Sper ca dintre toate personajele tale sa il iei cu tine pe Bunicu'.
  • Ionela Petre Ionela Petre
    Foarte buna alegere! Felicitari! Era nevoie de Nicolai la radio! Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului!
  • Bobo Bobo
    Super veste!! Nu mai e Gheorghe la Pro, dar revine Nicolai. Bravo Europa FM!
  • Ionut Paisan Ionut Paisan
    Inca ii ascult pe youtube glumele supertari pe care le facea la profm la matinal. Nicolai chiar face show. Europa a facut inca o alegere buna.
  • Ionut Ionut
    Bravo, Nicolai! Ce veste taaare! Ne-ai facut cele mai frumoase dimineti, abia astept sa ne faci si serile la fel de frumoase! Baftaaaaa!!!
  • Marian Toader Marian Toader
    Yuhuuu!!! In sfarsit o veste buna! Mult succes, Nicolai! Esti cel mai tare

Trimite un comentariu

sus