Skip to main content

Culmea sordidului. Da, acest subiect a fost în dezbatere la Un show păcătos!

 
Culmea sordidului. Da, acest subiect a fost în dezbatere la Un show păcătos!

Subiect sordid discutat miercuri seara la Un show păcătos. Tabloidul de noapte al Antenei 1 a prezentat un nou episod din „reality-show-ul” Viaţa familiei Lis. Aseară, Oana Lis a făcut o nouă „dezvăluire”, despre o problemă... personală. Foarte.

Publicitate

Problema care a fost în dezbatere timp de o oră? Oana Lis are alergie la lichidul seminal al lui Viorel. "Oana Lis, Alergică la spermă!", a titrat Antena 1 pe burtieră, cu majuscule. Cuvântul din burtieră a fost pe buzele celor din platou într-o dezbatere care a început după 23.00 şi s-a încheiat spre miezul nopţii.

„E ruşinos să vorbesc de lucru ăsta şi e greu. Dar eu sunt transparentă”, a spus Oana Lis în deschiderea emisiunii de aseară. Dar a continuat să povestească.

Discuţia pe subiectul de importanţă majoră s-a desfăşurat timp de aproape o oră, în care problema a fost întoarsă pe toate părţile. Cu toate detaliile intime legate de modul de manifestare al alergiei.

Oana Lis a povestit, pe larg, cu detalii nerecomandate minorilor, cum a realizat că este alergică, ce se întâmplă în timpul unei crize, dar şi ce sfaturi a primit fostul edil de la doctor pentru a evita astfel de neplăceri: să bea mai multe lichide.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    care e problema postacilor , peste tot sunt mizerii , sa nu se uite nimeni , dar tocmai asta vor oameni , emisiunea fiind interzisa minorilor , e perfect legal sa se discute despre sex
  • Gaetano Gaetano
    @mileu: Mi-ai înveselit ziua!! Mulțumesc!!
  • Adi Adi
    Sa nu se mai mire nimeni ca Antena 1 a cazut pe 3! Capatos ar trebui dat afara din tara!
  • mileu mileu
    Asta e o emisiune culinara pentru mile :)
  • mile mile
    PENIBILI, SA CURGA AMENZILE

Trimite un comentariu

sus