Skip to main content

O nouă producţie de realitate virtuală marca Discovery, filmată în România. Parte din conţinutul video, preluat de o televiziune din State

 
Foto: castelulcorvinilor.ro
Foto: castelulcorvinilor.ro

Discovery Channel, împreună cu Primăria Municipiului Hunedoara, anunţă realizarea unei noi producţii de realitate virtuală (virtual reality - VR) în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Publicitate

Filmările vor avea loc în data de 3 octombrie, iar conţinutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR şi pe site-ul castelului, la finalul aceleiaşi luni, cu ocazia Halloween-ului.

"Ideea realizării materialului („Castelul bântuit”) a venit ca urmare a unei competiţii interne, realizate de Discovery la nivel internaţional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experţi din Statele Unite, România şi Marea Britanie", potrivit oficialilor Discovery Channel.

Destination America, una dintre televiziunile Discovery din Statele Unite, va prelua o parte din conţinutul video realizat cu această ocazie – materiale de tip making of şi interviuri cu echipa de filmare, precum şi cu ghizii Castelului.

Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală şi de Est:

“Mă bucur că ţara noastră este o sursă constantă de resurse şi inspiraţie pentru colegii din alte ţări şi că iniţiativele de a realiza conţinut aici sunt din ce în ce mai multe, mai ales după filmările recente pentru Harley and the Davidsons din România.

Vom continua să exploatăm această zonă, fie că vorbim de conţinut video 360, VR, live, ficţiune sau documentare, pentru a satisface curiozitatea românilor despre lumea înconjurătoare.

Prin acest nou proiect avem şansa de a promova încă una dintre atracţiile României, legenda vie a Transilvaniei, aşa cum este supranumit Castelul Corvinilor” a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală şi de Est.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus