Skip to main content

DOLIUL PE TV. Digi24, singurul post de ştiri care a marcat si grafic ziua

 
DOLIUL PE TV. Digi24, singurul post de ştiri care a marcat si grafic ziua

Cum au marcat posturile de stiri ziua de doliu national? Dintre cele cinci posturi de ştiri principale din România, numai Digi24 şi-a modificat logo-ul, adăugând o bandă neagră în semn de doliu pentru victimele cutremurului din Italia.

Publicitate

Realitatea TV, B1 TV, Antena 3 şi România TV nu au marcat grafic în siglă ziua de doliu naţional.

Guvernul României a anunţat miercuri că ziua de astăzi este declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României, în memoria victimelor cutremurului care s-a produs în Italia săptămâna trecută. În calamitatea din 24 august şi-au pierdut viaţa 11 români.

CNA a reamintit posturilor de radio şi televiziune, printr-un comunicat de presă, faptul că au obligaţia de a-şi "adapta programele pentru a respecta doliul naţional stabilit astăzi în România, despre care Paginademedia a scris AICI.

SITUAŢIE ASEMĂNĂTOARE. Televiziunile, cu "sigle îndoliate" în semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Bruxelles

Mai multe televiziuni din România şi-au modificat programul şi au afişat "sigle îndoliate" în semn de solidaritate cu victimele atentatelor teroriste care au avut loc în martie în Bruxelles.

TVR 1, TVR 2, Pro TV, Kanal D, Prima TV, Acasă Gold, Naţional TV, Naţional 24 Plus, Digi 24, B1 TV şi Favorit TV sunt televiziunile care şi-au schimbat sigla în semn de doliu şi solidaritate cu victimele atacului terorist din Bruxelles.

Cum arătau posturile TV în martie, în perioada de doliu naţional, pe Paginademedia.ro, AICI.

Tragedia de la Colectiv, pe toate posturile TV

Tragedia din Clubul Colectiv, din octombrie anul trecut a fost semnalată de toate posturile de televiziune. Au fost trei zile de doliu naţional, în care toate posturile TV şi-au modificat programul.

În premieră, timp de trei zile, posturile TV, dar şi alte suporturi media, nu au difuzat publicitate, la recomandarea Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Şi legea ce zice, dacă există una clară? E obligatoriu ca şi grafica sau siglele să fie "îndoliate"? Cred că exagerăm cu doliul ăsta naţional. Prea des şi în exces de zel...
  • anonim anonim
    pro tv a avut sigla nemodificata

Trimite un comentariu

sus