Skip to main content

După Mircea Marian, şi Silviu Sergiu lasă EVZ pentru România liberă

 
Silviu Sergiu
Silviu Sergiu

Jurnalistul EVZ Silviu Sergiu se va alătura şi el ziarului România liberă, după cum a anunţat el pe pagina sa de Facebook. Anunţul vine la doar o zi după ce şi Mircea Marian şi-a anunţat plecarea de la publicaţia deţinută de Dan Andronic.

Publicitate

„Aş mai fi amânat un pic anunţul. Nu aş fi vrut să se interpreteze că eu şi Mircea Marian am plănuit plecarea de la EVZ ca pe o lovitură dată ziarului. Dar cum Simona Ionescu mi-a luat-o înainte, anunţând plecarea mea, nu-mi rămâne decât să confirm: după 11 ani de EVZ, mă voi alătura echipei României libere.”, a menţionat Silviu Sergiu.

Mircea Marian va fi senior editor la România liberă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Aceasta este cea de-a treia plecare din ultima lună de la EVZ către România liberă. La începutul acestei luni, Mălin Bot, cel care a condus online-ul EVZ, a trecut la România liberă tot pe zona de online (Detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manuela manuela
    Iulica, o sa fiu rea, dar te rog sa nu mai scrii ca o fata de clasa a VII-a. Ai o exprimare redundanta, cuvinte moarte, repetitive. Iti dau un exemplu: "Jurnalistul X se va alatura si EL dupa cum a anuntat EL." Pe bune...
  • tbancu tbancu
    Petrisor... suspecta tacerea ta legata de "zvonul" site-ului stiripesurse.ro in legatura cu antenele.... sau ele nu fac parte din media? In mod evident tratezi discriminatoriu entitatile media din Romania. Legat de antene daca nu e ceva negativ nu publici.... Altfel spus pe limba ta: Derapaj... deontologic

Trimite un comentariu

sus