Skip to main content

E OFICIAL. Emma Zeicescu a semnat cu TVR

 
emma-zeicescu
emma-zeicescu

Emma Zeicescu a semnat cu TVR, urmând să realizeze o emisiune în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 18.30. Venirea Emmei Zeicescu în echipa postului public de televiziune a fost anunţată în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Publicitate

Jurnalista va intra pe post de luni, până vineri, de la ora 18.30, începând din luna octombrie. Producătorul emisiunii va fi Septimiu Sărăţeanu, în trecut la Pro TV, Mediafax şi Ringier.

Emma Zeicescu:

„Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română şi îmi doresc să demonstrez, împreună cu producătorul Septimiu Sărăţeanu şi echipa noastră, că schimbarea este în fiecare dintre noi.

Cred că, din punct de vedere jurnalistic, TVR este locul în care ne putem face profesia echilibrat, echidistant şi departe de orice presiune politică venită pe partea editorială din partea unui patron de instituţie de presă, care poate avea o agendă total diferită de agenda publică.

Misiunea noastră este să fim jurnaliştii de care au nevoie oamenii şi să găsească în noi vocile pe care consideră că merită să le asculte şi să le creadă. De aici rezultă şi enorma responsabilitate pe care ne-o asumăm”.

„Va fi un proiect jurnalistic în care se vorbeşte despre lucrurile din jurul tău, care te afectează şi care uneori te dor incredibil de tare. Aceste subiecte se vor extrage foarte mult şi din mediul on-line, din relaţia noastră directă cu utilizatorii reţelelor sociale. Tu, ca telespectator, eşti partenerul şi patronul nostru”, a mai declarat Emma Zeicescu.

Durata emisiunii va fi de o oră şi jumătate, chiar înainte de jurnalul de la ora 20 al staţiei.

"Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1, are o durată de 90 minute şi îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală. Emisiunea va avea informaţia la putere, reportaje şi anchete exclusive, realizate împreună cu Studiourile Teritoriale ale TVR", spun oficialii TVR.

Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, la posturi precum Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV (post de unde a plecat după zece ani). În această vară, şi-a transformat blogul personal EmmaZeicescu.ro într-un site dedicat femeilor, Perfect Imperfect.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    @Livia Pilă Dragă, mi te-ai substituit perfect. Ai intuit totul cu exactitate. D-na Zeicescu nu a sustinut nici un concurs. Ea este la oferta. Irina Radu isi ingaduie orice cu banii Televiziunii Naționale. Unde mai pui că in afacerea Cerbul de Aur din 2008 are si domnia-sa de dat anume explicatii. Cit despre Cristian Zgabercea, respectivul a alimentat ani de zile conturile TV Neptun cu banii TVR.
  • livia pila livia pila
    Deci sa inteleg ca Ema a participat la un concurs pentru angajare, cel putin ca Mircea Radu la minoritati, nu? Sau a fost angajata direct, la fel ca multi colaboratori contractati de tvr in ultimii ani? Alo, DNA, ca tot ati trecut pe la TVR, oare acesta nu este un exemplu de coruptie a penalilor Irina Radu si C. Zgabercea? Parca agajarile la televiziunea publica se pot face numai in urma unui concurs pentru un post disponibil, chiar si aranjat. Sau si acest PDG angajeaza pe cine doreste, iar dupa cativa ani o sa apara in presa cu afirmatii asemanatoare cu cele ale ultimilor 5, detasandu-se fara nicio remuscare de responsabilitatea postului si de falimentul televiziunii publice.
  • Daniel Daniel
    "Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1, are o durată de 90 minute". Virgula asta intre subiect si predicat au pus-o PR-istele de la TVR?
  • dorina corpade dorina corpade
    Irina Radu a pus felinarul rosu la TVR. este matroana in lege. TVR este loc de moravuri usoare pe banii telespectatorilor romani. O fiinta complet lipsita de coaloana vertebrala si de caracter,
  • Swap Swap
    Ia uite ca Petrisor a aprobat cuvantul cenzurat de colegul Daniel Puisor.
  • Swap Swap
    90 min de dezbateri inainte de jurnal, urmat, fireste, de un talk-show, intrucat audientele arata ca asta isi doreste sa vada telespectatorul platitor de abonament catre TVR. Deci si la postul public zero sanse pentru vreun concurs de cultura generala. aka Q-U-I-Z, cc: @PaginaDeMedia :))
  • Liviu Liviu
    Duduia asta este de dreapta. De ce nu merge in mediul privat? Sunt buni banii publici? Se regrupeaza basisti la TVR. Bafta.
  • livia pila livia pila
    Bataie de joc marca Irina Radu! O fiinta care sper sa plateasca greu nenumaratele ofense aduse TVR si telespectatorilor romani. O fiinta lipsita de demnitate. O traseista!
  • Andrei Andrei
    Un motiv întemeiat pentru a nu mai plăti abonamentul la TV! Din banii mei nu doresc să ajungă la această doamnă ori echipa ei nici măcar 0,00001 bani! Nu o consider un jurnalist echilibrat, nici nu știu dacă poate fi catalogată așa, poate că-i doar o moderatoare, oricum, nu are ce cauta pe postul public de televiziune. Vor apărea comentarii despre alții care sunt acum "pe sticlă" la TVR1, fiecare cu părerea lui, dar această doamnă și-a demonstrat valoarea ori nu la Realitatea Tv, cred ca dacă destul, ar mai trebui sa apără oameni noi, care măcar nu s-au dovedit părtinitori, cât despre conținutul emisiunii, ce, va dezbate ce postează unii oameni pe Facebook, Twitter ori Instagram? Să fim serioși, poate ar trebui ca șefii TVR să se uite puțin la alte televiziuni publice din Europa care reușesc să facă profil din audienta, un exemplu este Rai (Italia) care la fel ca TVR primește bani de la abonați, dar asta nu înseamnă că își bat joc de ei!
  • sexpistols sexpistols
    Echipa de zerozero.
    Platiti din banii pe care mi-i ia cu japca TVR, luna de luna.
  • Danutz Danutz
    Dece nu publicati audientele de aseara de la Supravietuitorul? Nu au iesit bine?
  • Iuli Iuli
    UAUUUUUU, ce bomba, exclusivitate, senzational, inters maxim, serios?!

    Alta *** care intra in TVR.

Trimite un comentariu

sus