Skip to main content

Elena Udrea stârneşte comentatorii cu mere roşii, zemoase şi dulci: sute de reacţii

 
Foto: Facebook Elena Udrea
Foto: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea, la cules de mere în livadă, dar şi la mii de like-uri şi sute de comentarii de pe Facebook. Imaginile în care fosta „doamnă de la turism” culege mere şi promovează fructele româneşti au atras opiniile celor din reţeaua socială în weekend.

Publicitate

Imaginile cu Elena Udrea în livadă şi mesajul despre beneficiile merelor româneşti faţă de cele de import au atras peste 560 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Imaginile însoţesc următorul mesaj:

„La cules de mere romanesti, in livada dintre munti, de la Balanesti, de pe langa celebrii trovanti din judetul Buzau.(livada lui Marin Anton)
Mere cu adevarat bio, gustoase, zemoase, dulci, cu gustul merelor din copilarie. Spre deosebire de cele din import, perfect rotunde si trase prin sablon pe care le gasim in supermarket, care rezista in fructiera si jumatate de an!!! si care nu au niciun gust, acestea sunt mai putin aratoase insa adevarate, sanatoase. Si totusi romanii prefera sa le cumpere pe cele ca de plastic, pentru ca sunt evident mai ieftine.
Poate in loc de lapte si corn,(de multe ori stricate) sau alaturi de acestea, copiilor ar trebui sa le dam fructe romanesti.”

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1.Pagina oficială Elena Udrea, 563 de comentarii la postarea din livadă.

2.Pagina oficială Bogdan Diaconu, 481 de comentarii la următorul mesaj:

„Vă mulţumim! În doar 3 săptămâni, de la începutul proiectului PRU-Victor Ponta, Partidul România Unită a crescut la 3%! Acum formăm cele 20.000 de organizaţii şi aşteptăm lângă noi 20.000 de preşedinţi de organizaţii PRU! Vă aşteptăm alături de Partidul România Unită pentru ca Victor Ponta să redevină prim-ministrul României!”

3.Pagina oficială Mioc George, 272 de comentarii la mesajul:

„Imaginaţi-vă pentru o clipă 3,5 milioane de români întorcându-se acasă şi strigând pe străzile Bucureştiului: "Vrem să ne luăm România înapoi"!

S-a încheiat, noaptea trecută, procesul de înscriere în Registrul Electoral, dar Autoritatea Electorală Permanentă nu se grăbeşte să anunţe rezultatele finale. Nu cred că mai mult de 10.000 de români au optat pentru votul prin corespondenţă. La 12 septembrie erau sub 7.000.
O ruşine! Acesta este rezultatul unei legi proaste, făcută de USL şi promulgată de preşedintele Iohannis. Le este teamă de românii din diaspora şi nu îi vor la vot. Imaginaţi-vă pentru o clipă 3,5 milioane de români întorcându-se acasă şi strigând pe străzile Bucureştiului: "Vrem să ne luăm România înapoi"!”

4. Pagina oficială Gabriela Firea, 253 de comentarii la următorul mesaj:

„Sa fiti fericiti, Andreea si Constantin! Sa va bucurati de copii, de tot ce este mai bun in viata! Si eu am avut mari emotii azi, alaturi de voi : este prima oara cand oficiez o casatorie. Sa aveti numai zile insorite, asa cum ne-a zambit si incalzit soarele azi pe toti!”

5. Pagina oficială Klaus Iohannis, 231 de comentarii la mesajul:

„Reuniunea informală a Consiliului European de astăzi de la Bratislava reprezintă începutul unui proces de reflecţie care va relansa proiectul european. Cetăţenii Uniunii şi protecţia acestora vor fi în centrul preocupărilor noastre. Alături de ceilalţi lideri europeni am trasat principalele acţiuni pe termen scurt şi mediu prin aşa-numitul road map, ale cărui rezultate le vom evalua în martie 2017. Am susţinut puternic necesitatea unor proiecte care să aducă creştere economică şi locuri de muncă, în special pentru tineri. Vrem să facem Uniunea mai puternică şi mai bună, iar România devine un actor din ce în ce mai relevant şi implicat în acest proces.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Ii faceti reclama Udresei? Pai dati si voi cate comentarii are la poza aia cu "ciobanasul", macar. Sau despre aia nu e voie?

Trimite un comentariu

sus