Skip to main content

Handbal din Liga Naţională, weekendul acesta, în direct la TVR. Programul partidelor

 
Foto: TVR.ro
Foto: TVR.ro

TVR 1 transmite astăzi în direct, de la 11.00 şi 16.00, partidele de handbal masculin: AHC Dunărea Călăraşi - CSU Suceava şi HC Dobrogea Sud - HC Odorhei , iar duminică, de la 16.00, meciul de handbal feminin ASC Corona Braşov - HC Zalău.

Publicitate
  • Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, Dunărea Călăraşi - CSU Suceava este prima partidă de handbal programată de TVR 1. Partida de handbal va fi transmisă în direct de la Călăraşi, iar comentator este Cristian Mîndru.
  • Derbiul etapei opune la Constanţa, pe Dobrogea Sud, locul 4 în clasament, unei formaţii neînvinse în Liga Zimbrilor – HC Odorhei, poziţia secundă. Partida, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu, va fi transmisă de TVR 1 în direct din Constanţa, de la ora 16.00.
  • Partida Corona Braşov – HC Zalău este capul de afiş al rundei a 4-a. Partida este în direct la TVR 1 duminică, 25 septembrie, de la 16.00.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Normal! Irina Radu și Emil Hossu Longin, fiul Lucica, ne dau tot ce e mai prost. Ei fac ce vor. Au lefuri mari și nu muncesc nimic.
  • geo geo
    Adi, TVR are doar opțiunile 2 și 4 dintr-o etapă.
    Nu vei vedea niciodată CSMul la TVR, în campionat.
  • Adi Adi
    Mai astia de la TVR, echipe de handbal in tara asta sunt Dinamo, si CSM la baieti si CSM ,Braila sau Brasov la fete. Voi spuneti ca derby este Dobrogea cu Odorhei?? Intr-o etapa in care avem CSM-Steaua? Sunteti nepriceputi sau infantili. Dar pe banii nostri.

Trimite un comentariu

sus