Skip to main content

HBO pregăteşte sezonul doi al serialului Umbre. Noua producţie, după o proveste 100% originală

 
HBO pregăteşte sezonul doi al serialului Umbre. Noua producţie, după o proveste 100% originală

HBO lucrează la sezonul doi al serialului Umbre. Noua producţie va fi realizată după un scenariu 100% original, semnat de Bogdan Mirică. În prezent noul sezon se află în etapa de preproducţie, iar filmările vor începe în luna octombrie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Primul sezon, care a fost lansat în decembrie 2014, a avut la bază un format australian („Small Time Gangster”), scenariul fiind adaptat tot de Bogdan Mirică. Povestea noilor episoade Umbre nu mai are o sursă de inspiraţie externă.

Andra Radu şi Alina David sunt producătorii din partea HBO pentru noul sezon Umbre, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Despre primul sezon Umbre

“Umbre” este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Cele opt episoade ale primului sezon Umbre i-a avut în rolurile principale pe Şerban Pavlu şi Maria Obretin.

Din distribuţie au mai făcut parte: Stefan Velniciuc (Nea Puiu), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Doru Ana (Capitanu’), Madalina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Sergiu Costache (Sabin), Dorel Visan (Toma), Andi Vasluianu (Codrin) şi Sorin Cocis (Tanase).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    Finally, de mult îl aștept.

Trimite un comentariu

sus